z muzyką wyśmienite, mają moc
Szukaj
z muzyką wyśmienite, mają moc
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Nie słuchałem muzyki ale myślę, że nawet nie ma takiej potrzeby - zdjęcia same w sobie są ciekawą opowieścią.
Generalnie gratulacje za fajny pomysł na sesję i jej realizację - Oczywiście że można dyskutować nad techniczno - kompozycyjnymi detalami poszczególnych zdjęć, ale całość sprawia wrażenie dopracowanego projektu.
Czekam na następną sesję w Twoim wykonaniu
Genialny set!!! Slide show + muza wprowadza fajnie wprowadza w klimat.
Piekna tonacja, piekne kadry, piekna modelka. Nie ma sie czego czepic, świetna robota. Brawo!
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
mnie sie rowniez podoba,
3.najmniej![]()
O ile co do dwóch pierwszych z zaprezentowanych zdjęć mam podobne skojarzenia jak kolega amirez, to 3 i 5 są MZ świetne. Podoba mi się zarówno gra modelki, kadr, jak i obróbka. Super![]()
clusca
Fufu X
Wspaniała robota! Pięknie wpasowana w muzykę. Przekaż też gratulki styliście i krojczemu.
Bywają zdjęcia, przy których nie mam chęci analizować detali i niedociągnięć. Tak jest w tym przypadku. Daję się porwać klimatowi i na chwilę zapomnieć o rzeczywistości. Coś, co powoduje, że jest to możliwe, zasługuje na słowa najwyższego uznania.
Rewelacja!Co tu dużo pisać,jest klimat,jest pięknie...
Obróbka na wysokim poziomie. Podoba mi się![]()
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Bardzo dziękuję za komentarze![]()
Chciałam tylko odnośnie tej rzekomej interwencji policji... Poetycki nastrój całej tej serii zrodził w mojej głowie właśnie taki irracjonalny pomysł, żeby modelka skupiła się na roli jakiejś nierealnej istoty - nimfy choćby. I chciałabym żeby dała się zauważyć...hm...jakby estetyka marzenia sennego, gdzie irracjonalne obrazy są w pełni usprawiedliwione![]()
Aha! Padł mit o kompletnej nieprzydatności do fotografowania godzin 11-14 w pełnym słońcu. Średniej wielkości blenda i asystent skłonny wejść na drzewo załatwiają sprawę kiedy nie ma szans na inną porę![]()
Skontaktuj się z nami