Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Perła - tak Jej na imię

Moje drugie (czy też trzecie) podejście do portretu błyskanego w warunkach pokojowych...

Domyślnie

ja to bym tylko porzadek z wlosami zrobil reszta OK

Domyślnie

a mnie się nie podoba faktura tła może to od obróbki albo od czegoś innego włosy też owszem w nieciekawej sytuacji sam nie wiem...
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Pokazałbyś tę czekoladkę w kolorze !

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

A czemu ISO 1000? I przysłona 8? Paski na tle biegnące przez cale zdjęcie są wkurzające, ale to najprostszy problem do eliminacji. Poza plus kąt widzenia - nieprzyjemne. Światło tak naprawdę ustawione masz dobrze - to pozostałe elementy kuleją. Wyczucie chwili, kadru. Może coś jeszcze z tej sesji, nie na klęcząco? Może uda się wychwycić jakiś trend do korekty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A czemu ISO 1000? I przysłona 8? Paski na tle biegnące przez cale zdjęcie są wkurzające, ale to najprostszy problem do eliminacji. Poza plus kąt widzenia - nieprzyjemne. Światło tak naprawdę ustawione masz dobrze - to pozostałe elementy kuleją. Wyczucie chwili, kadru. Może coś jeszcze z tej sesji, nie na klęcząco? Może uda się wychwycić jakiś trend do korekty.
    Jako, że zdjęcia robiłem pożyczonym aparatem - na gwałt (pierwszy raz miałem w reku D300s) głupio się przyznać, ale poprzestawiałem coś w menu i dopiero to ISO zauważyłem jak włączyłem Lightrooma... Paski.. ponieważ za tło posłużyła mi tapeta właśnie z takim deseniem. Musze troche poczytać książek o portrecie w studio i poogładać zdjęć, bo miałem naprawdę wielkiego zgryza, jak to kobietkę ustawić...

reszta zupełnie nie nadaje się do pokazania... niestety (no chyba, ze na PW
    Nie zrażam się jednak i jak przyjdzie czas, to znowu spróbuje

Dzięki za ten koment

Uprawnienia umieszczania postów