Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Hej przygodo!

Domyślnie Hej przygodo!

no hej...

fajna pogoda, trochę wolnego, biorę rower - d700+105 macro jadę na łowy wioskę obok. Spotykam jakiś łepków siedzących na wale koło lasu oczywiście muszą pomierzyć taki kraj spoko, odjechałem kawałek pstryknąłem dzikie róże, a tu za plecami gwizdy..

...obracam się coś krzyczą (ślepy jestem z daleka nie widzę) no nic trzeba jechać dalej ...koledzy postanowili się przejść do mnie.... nie czekając przerzutka wyższa i ziuuum odjechałem z pół kilometra...O! fajne pole pstryknę..... ....nagle ktoś się drze jakieś hałasy patrze sokolim -2,75 nic nie widać, ale wiatr w moją stronę wyraźnie słyszę jakieś krzyki..asekuracyjnie na rower ...

Obracam się, a tu trzech łepków biegnie za mną i krzyczą stój! zatrzymaj się! mowie pewnie się o mnie martwią żebym się nie zgubił..nie wiele myśląc dłuuuuuuuuuuuuuuugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! tym razem połączona z powrotem do domu i nie udanym wypadem..

o co tu chodzi? już po polach/lasach się zaczynam bać jeździć rozumiem polska bloki/klatki/bramy, ale na wsi taka agrecha...

Morał z tego taki że chyba muszę wiatrówkę zacząć wozić zamiast statywu może da się ją jako monopod wykorzystać.

A Wy? jakieś przygody? jak się "bronicie"? jakieś zabezpieczenia na wycieczkach gaz etc?

Domyślnie

... a portfela oddać Ci nie chcieli? może coś zostawiłeś? Do ludzi trzeba otwarcie... trzeba przyjaznym być, a nie tak, że każdy "łebek", to krzywdziciel nikoniarzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekM Zobacz posta
    ... a portfela oddać Ci nie chcieli? może coś zostawiłeś? Do ludzi trzeba otwarcie... trzeba przyjaznym być, a nie tak, że każdy "łebek", to krzywdziciel nikoniarzy
    Nie ryzykowal bym.....!

Domyślnie

Ja kiedyś byłam w lesie zrobić sobie parę autoportretów. Dwóch dresów jechało samochodem i gdy mnie zobaczyli, to się zatrzymali, zaczęli mnie obserwować. Gdy wysiadali z samochodu wzięłam cały sprzęt (aparat na statywie dosłownie rzuciłam do auta) i uciekłam.
    Od tej pory w torbie fotograficznej noszę gaz.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

sprzętu na plecach za 10K i trzech gości biegnących za Tobą 0,5km drących się i to wszystko w Polsce ...wolałem nie sprawdzać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    sprzętu na plecach za 10K i trzech gości biegnących za Tobą 0,5km drących się i to wszystko w Polsce ...wolałem nie sprawdzać
    A najgorsze, ze sprzedali by ten sprzet za tysiaka jakiemus cwaniakowi

Domyślnie

Bez batona nie wychodzę z domu
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

naprawdę niczego nie zgubiłeś?
    jakoś mi się wierzyć nie chce, żeby chłopakom się chciało biec taki kawał za tobą wiedząc że ty się ich boisz i masz rower

Domyślnie

pal licho sprzęt teraz za 10pln zabijają, mnie to zniszczyło trochę psychicznie ...bo byłem na odludziu żywej duszy, a tu takie coś...

edit: nie jednak sprzętu też szkoda

nic nie zgubiłem na sam koniec też o tym pomyślałem wróciłem z tym z czym wyjechałem , może chłopaki z canon-board chcieli pogadać :>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta

fajna pogoda, trochę wolnego, biorę rower - d700+105 macro jadę na łowy wioskę obok. Spotykam jakiś łepków siedzących na wale koło lasu oczywiście muszą pomierzyć taki kraj spoko, odjechałem kawałek pstryknąłem dzikie róże, a tu za plecami gwizdy..

Może wzięli Cię za geja. W końcu widzieli jak fotografowałeś dzikie róże.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów