Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja polecam w miarę dobry boom + obciążniki z 15-20kg minimum. U mnie sie sprawdza przy okcie 120+QT DP 600ws

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Ja polecam w miarę dobry boom + obciążniki z 15-20kg minimum.
    i nosisz to w plenerze?
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Wożę w walizce na kółkach

Obciążniki ofkors pakuje po drodze bo to są torby z plandeki w która piasek kamienie itp włażą doskonale

Domyślnie

Boom fajna sprawa, ale drogi.. No i pasowało by jednak, żeby to bardziej mobilne było..
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

taki zwykły boom za 200-300zł jest niewiele tak na prawdę wiekszy niż statyw quantuum 260AIR, wiem bo oba mam... I po paru plenerach wole jednak booma niż zwykły statyw... więcej możliwości świecenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    taki zwykły boom za 200-300zł jest niewiele tak na prawdę wiekszy niż statyw quantuum 260AIR, wiem bo oba mam... I po paru plenerach wole jednak booma niż zwykły statyw... więcej możliwości świecenia
    Ano więcej. Zwłaszcza przy poziomych kadrach. Problem jest tylko taki, że w przypadku booma potrzebna jest sporo większa przeciwwaga.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Ano więcej. Zwłaszcza przy poziomych kadrach. Problem jest tylko taki, że w przypadku booma potrzebna jest sporo większa przeciwwaga.
    Czas zatrudnić murzyna

Domyślnie

Ja miałem problem z boomem bo się właśnie zsuwał. Zastosowałem kawałek dętki od jakiejś ciężarówki i nie ślizga się nic a nic

Domyślnie

poszukaj na freepersie stalowy statyw 4.2m i 6kg i przy lekkim wietrze z oktą 150cm nic się nie dzieje a i przy mocniejszym z softem 60x60, 60x90 luz.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów