Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Pocztówki do oceny

Dwie fotografie w stylu pocztówkowym do oceny.
    1.
    2.

Domyślnie

1. kadrowo mi się podoba, tylko z obróbką to chyba poszalałeś.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

a mi sie obydwie podobaja, choc faktycznie obrobka na jedynce cos nie grai horyzont leci w prawo, a na dwojce glebiej z ostroscia bym prosil
    fajne kolory, ciekawe kadry

Domyślnie

W tym szaleństwie jest metoda
    Mnie w ogólnej ocenie przypadły do gustu, mała uwaga do białej wody i fioletu na niebie
    Dwójeczka ma swoisty urok.

Domyślnie

Jedynka jak wyżej, niebo trochę nienaturalne (i nie mam na myśli chmur, tylko ten błękit- jakiś taki wymuszony).
    Dwójka podoba mi się bardziej, może przez to, że zdecydowanie mniej jest na tym forum zdjęc w tym klimacie. Do pełni szczęścia brakuje mi stempla na tej gałązce
    Swoją droga witamy na forum
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

jedynka jest ok ale dwójka wymiata! Strasznie podoba mi się końcowy efekt

Domyślnie

2-ka bardzo dobra!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StachersDTR Zobacz posta
    Jedynka jak wyżej, niebo trochę nienaturalne (i nie mam na myśli chmur, tylko ten błękit- jakiś taki wymuszony).
    Dwójka podoba mi się bardziej, może przez to, że zdecydowanie mniej jest na tym forum zdjęc w tym klimacie. Do pełni szczęścia brakuje mi stempla na tej gałązce
    Swoją droga witamy na forum

Zgoda. Co do stempla, to ze mnie zaden ortodoks w tej materii
    Witamy- ladne wejscie.

Domyślnie

Wielkie dzięki za wszystkie komentarze i przywitanie
    Jak na pierwszy raz nie było tak źle

Domyślnie

Mnie zainteresował nr 1. Ładne miejsce, chmury, klimat (światło, mgiełka) i motyw skalny na pierwszym planie, w głębi mała sylwetka ludzka dodająca skali. Rodzaj tapetowo-morskiego motywu których nigdy dość

Czy były w użyciu jakieś filtry (polar, połówka)? Zdjęcie ma dużą różnicę jasności między lewą a prawą stroną kadru (wysoki brzeg po prawej aż czarny, trochę się odcina ten fragment od pozostałej jego części), i nad tym IMHO chyba najbardziej warto popracować. Gdyby to zdjęcie wyszło z mojej skromnej puszeczki, nie wahałbym się też przed poeksperymentowaniem z niższą pozycją horyzontu czy bardziej płaskim formatem (16:9, 2:1 itp.)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów