Szukaj
1. kadrowo mi się podoba, tylko z obróbką to chyba poszalałeś.
Dziwnym nie jest
a mi sie obydwie podobaja, choc faktycznie obrobka na jedynce cos nie grai horyzont leci w prawo, a na dwojce glebiej z ostroscia bym prosil
fajne kolory, ciekawe kadry
W tym szaleństwie jest metoda
Mnie w ogólnej ocenie przypadły do gustu, mała uwaga do białej wody i fioletu na niebie
Dwójeczka ma swoisty urok.
Jedynka jak wyżej, niebo trochę nienaturalne (i nie mam na myśli chmur, tylko ten błękit- jakiś taki wymuszony).
Dwójka podoba mi się bardziej, może przez to, że zdecydowanie mniej jest na tym forum zdjęc w tym klimacie. Do pełni szczęścia brakuje mi stempla na tej gałązce
Swoją droga witamy na forum![]()
jedynka jest ok ale dwójka wymiata! Strasznie podoba mi się końcowy efekt![]()
2-ka bardzo dobra!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Wielkie dzięki za wszystkie komentarze i przywitanie
Jak na pierwszy raz nie było tak źle![]()
Mnie zainteresował nr 1. Ładne miejsce, chmury, klimat (światło, mgiełka) i motyw skalny na pierwszym planie, w głębi mała sylwetka ludzka dodająca skali. Rodzaj tapetowo-morskiego motywu których nigdy dość
Czy były w użyciu jakieś filtry (polar, połówka)? Zdjęcie ma dużą różnicę jasności między lewą a prawą stroną kadru (wysoki brzeg po prawej aż czarny, trochę się odcina ten fragment od pozostałej jego części), i nad tym IMHO chyba najbardziej warto popracować. Gdyby to zdjęcie wyszło z mojej skromnej puszeczki, nie wahałbym się też przed poeksperymentowaniem z niższą pozycją horyzontu czy bardziej płaskim formatem (16:9, 2:1 itp.)
Skontaktuj się z nami