Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Andaluzja

Domyślnie Andaluzja

Malaga, Andaluzja (Hiszpania)

Pozdrawiam, Wei
    Weimaraners - inspiration, joy and love.

Domyślnie

Wiesz, co czuje widz, kiedy dochodzi do zderzenia jego wyobrażeń o architekturze Andaluzji, wywołanych nadanym przez Ciebie tytułem, z prezentowanym zdjęciem ?
    Podoba mi się, ma w sobie coś. Pozdrawiam

Domyślnie

nr 2

Domyślnie

Dwójka mzd. lepsza, bardzo fajna.

Domyślnie

Faktycznie, jak napisał Dune, zderzenie tytułu z rzeczywistością może być nieco mylące i frustrujące. To nie jest architektura charakterystyczna tylko dla Andaluzji - takie budy są w całej Hiszpanii.
    Trzeba było "cyknąć" jakiś mudejar....

Dwójka mi się podoba

Domyślnie

Dwójka ciekawsza.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Dwójka ciekawsza i w fajnej kolorystyce, ale tak jak poprzednicy nie tego się spodziewałem po tytule

Domyślnie

Dzieki. : )

Zderzenie czy tez nie, po prostu podpisalam gdzie zostaly wykonane foty. ; ) A to, czego po tytule spodziewa sie odbiorca to juz kwestia indywidualna.

Domyślnie

Jedynka trochę niechlujna z zaburzeniem perspektywy i ostrością w najgorszym możliwym miejscu - sporo niepotrzebnych śmieci. Jak dla mnie psuje to kompletnie kompozycję. Dwójka byłaby ciekawsza gdyby zrobić ją bardziej symetrycznie i bardziej wyeksponowałbym drzwi "balkonowe" najniższej kondygnacji. Te blury to postproces czy jakiś modyfikator przed obiektywem? W przesunięcie osi optycznej nie uwierzę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez weimarska Zobacz posta
    Dzieki. : )

Zderzenie czy tez nie, po prostu podpisalam gdzie zostaly wykonane foty. ; ) A to, czego po tytule spodziewa sie odbiorca to juz kwestia indywidualna.
    O to chodzi, że wcale nie. Koledzy dali już temu wyraz, a ja dopowiem, że tytuł jest bardzo ważną częścią zdjęcia (o ile w ogóle jest,oczywiście). Żle dobrany tytuł, wprowadzający w błąd, dający nieadekwatne skojarzenia itd. bardzo szkodzi samemu zdjęciu. Przede wszystkim drażni odbiorcę, obniża ocenę, odciąga uwagę od samego obrazu. Gdybyś dała tu tytuł bardziej neutralny, albo nazwała "Bez tytułu", a już przy zdjęciu dodała jako wyjaśnienie, gdzie obiekt się znajduje, byłoby o wiele lepiej.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów