Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: cheddar JP way

Domyślnie cheddar JP way

dzieki wskazowkom i podpowiedziom od jaro udalo mi sie osiagnac cos takiego i to z jednej ekspozycji

dzieki i zapraszam

Domyślnie

Bardzo fajnie, ale Mirku jezeli chcesz wskazowki ode mnie to podeslij mi tego rawa z drugim zdjeciem przy zachodzie z watku wczesniej, tam masz super swiatlo na scianie gory i to jest caly urok, tutaj jest bajecznie, ale to nie to, niebo najka, ale swiatla za grosz.....

Domyślnie

no coz nie mozna miec wszystkiego
    podesle ci rawka juz jutro bo pedze lulu, dzieki za chec pomocy, wyslij mi na pw adress mailowy
    pozdrawiam

Domyślnie

No ładnie w kadrze i światło.pozdrawiam

Domyślnie

za duzo w kadrze, skupiłbym się na dole kosztem dalekiej perspektywy, czyli być może nalezałoby wyciać z tego ujecia kwadrat skupiajacy wzrok na dole kadru

Domyślnie

Harb dzieki za konstruktywna
    cyli twierdzisz, zeby pozbyc sie nieba? Mam i takie kadry z tamtad.
    Choc mi sie tu wlasnie podoba to, ze jest tyle rzeczy na tym zdjeciu, ktore sa potencjalnie ciekawe i moga przykuc uwage, a z drugiej strony sa mocniejsze elementy typu serpentyna, oczko wodne, zachodzace slonce.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Faktycznie kadr strasznie bogaty ale co byś nie wywalił to wielka szkoda
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    za duzo w kadrze, skupiłbym się na dole kosztem dalekiej perspektywy, czyli być może nalezałoby wyciać z tego ujecia kwadrat skupiajacy wzrok na dole kadru
    Juz dawno to chcialem napisac - Mirek tez bym ciachnął niebo i dopieścił ta piekną zieleń.

Domyślnie

Michal widzimy sie dzisiaj na fb albo skypie, mam kilka pytan do ciebie psorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    Michal widzimy sie dzisiaj na fb albo skypie, mam kilka pytan do ciebie psorze
    MIrek - dzisiaj nie dam rady - jade na zdjecia o 18:00 i wracam po zachodzie, bede na chacie okolo 23:00, chyba ze wytrzymasz do tej godziny, ale jutro mozemy podziałać.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów