Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Cyprysy

Domyślnie Cyprysy

Żeby nie wypaść z formy udałem się na znane miejsce, a że było niebo to je użyłem

Domyślnie

czemu ja nie mam szczescia do takiego nieba, uzyles miejsca wlasciwie choc wydaje mi sie ze dol troszeczke za jasny,
    pozdrawiam

ps jeszcze raz dzieki za podpowiedzi przydalysie

Domyślnie

hehe, jak patrze na to zdjecie to przypomina mi sie jak Tobie podlinkowalem zdjecie Macka Duczynskiego jako przyklad tego co mozna fotografowac w Toscani zamiast taczek i studzienek
    Jest dobrze, ale te wystajace drzewka bym dal pod stempel.....no i odwieczny problem.....swiatlo

Domyślnie

S.Quirico d'Orcia ? Niebo rzeczywiście super i przy tym szerokim kadrowaniu to mzd. ono stało się głównym bohaterem zdjęcia, a nie cyprysy. Jest toskański klimat.

Domyślnie

No ładnie ułożone w kadrze i świetne niebo.Pozdrawiam

Domyślnie Cyprysy

Greg , a no wlasnie Twoje i innych osób podpowiedzi mnie nakierunkowaly w ta stronę .

Dune to własnie miedzy S.Quirico d'Orcia ,a Montalcino są te cyprysy. Faktycznie to zdjęcie robi niebo.

Gdybym tam był 10minut wcześniej trafił bym na ładne światło na podłodze. Niestety siła wyższa mnie zatrzymała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    hehe, jak patrze na to zdjecie to przypomina mi sie jak Tobie podlinkowalem zdjecie Macka Duczynskiego jako przyklad tego co mozna fotografowac w Toscani zamiast taczek i studzienek
    Jest dobrze, ale te wystajace drzewka bym dal pod stempel.....no i odwieczny problem.....swiatlo
    podpiszę się, ale generalnie to dobra fotografia

Domyślnie

Dobra fota, ... o co przy tak obfotografowanej miejscówce niełatwo Pozdrawiam.

Domyślnie

Dobra fota. Troche bym przygasil podloge, czy moze zdjal troche koloru, zeby to swietne niebo nie klocilo sie o pierwszenstwo z podloga. Bo niebo naprawde tu dobrze zagralo.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Podpiszę się pod tym o czym pisał Greg77, wystające wierzchołki na horyzoncie - pod stempel . I będzie pięknie
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów