Szukaj
No niesamowity widok i nie Cheddar tylko Brokuły![]()
Ło jessu .Jest bardzo ciekawie ,lecz jednak kadrowanie mi nie pasuje. Miejsce jest do wykorzystania .Ten zakręt jest zniewalający,plus te góry WOW jeszcze raz
miejsce jest do poprawki to fakt ale jesienia, przy innym ukladzie slonca, siedzialem tam na gorze ze 4 godziny czekajac na zachod i niestety sloneczko zaszlo za bardzo z prawej, topiac wawoz w cieniu
ale miejscowka poznana i zapisana, bedziemy tam wracac
pozdrawiam
a tu jeszcze kadr z owego zachodu
2
No piknie Panie, mi niestety na szerokim koncu nieco brakuje do takich ujęc o czym wiesz, no i ta wysokośc-brrr...
P.S Wywołałeś mnie do tablicy
Będę tam na górze po prawej.
Uwazam, ze wieczorne jest naprawde dobre.....JaroPienza pokazal opcje i powiem, ze niezla, ale ja bym widzial jednak takie cienie jak masz i niebo zblizone do Jaro![]()
Nikon http://greg77.com/
jaro chetnie, niebo faktycznie wyciagnales pieknie, ale dol tak jakby stacil na naturalnoscija tam cienia sie nie lekam
choc jak mowie chedarrowe kadry nie naleza do moich najlepszych
definitywnie musze tam wrocic jesienia
p.s. rozbawiles mnie tym ze za duzo sobie pozwoliles
Jarku poki co mozesz mi napisac jakich narzedzi urzyles na niebie w twojej wersji
dziekuje
Ostatnio edytowane przez mirekvampirek ; 31-05-2011 o 22:46
jasne, ludzie sa rozni, ja na szczescie nie mam jazdy pod tytulem jestem nieomylny, a dobrze widzimy, ze ta praca nie jest idealemwiec kazda proba jej porawienia, uznana jest przezemnie jako chec pomocy, czy podpowiedzi, za co serdecznie dzieki
a wracajac do twojej wersji to ponawiam prosbe o zdradzenie jakimi nazedziami to niebo ozywiles
Skontaktuj się z nami