Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: cheddar

Domyślnie cheddar

bylismy z maniakiem na wekendzie pod bristolem cos tam strzelilismy, ale jakos tak bez przekonania

pozdrawiam i zapraszam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

No niesamowity widok i nie Cheddar tylko Brokuły

Domyślnie

Ło jessu .Jest bardzo ciekawie ,lecz jednak kadrowanie mi nie pasuje. Miejsce jest do wykorzystania .Ten zakręt jest zniewalający,plus te góry WOW jeszcze raz

Domyślnie

miejsce jest do poprawki to fakt ale jesienia, przy innym ukladzie slonca, siedzialem tam na gorze ze 4 godziny czekajac na zachod i niestety sloneczko zaszlo za bardzo z prawej, topiac wawoz w cieniu
    ale miejscowka poznana i zapisana, bedziemy tam wracac

pozdrawiam
    a tu jeszcze kadr z owego zachodu

2

maniak666
    Gość

Domyślnie

No piknie Panie, mi niestety na szerokim koncu nieco brakuje do takich ujęc o czym wiesz, no i ta wysokośc-brrr...

P.S Wywołałeś mnie do tablicy

Będę tam na górze po prawej.

Domyślnie

Mirku ja to tak sobie pozwoliłem wyciągnąć z cieni i innych zabiegów zastosować bo zdjęcie jest warte tego. Daj znać jak chciałbyś nad jakimś razem popracować .Sorki jeżeli za dużo sobie pozwoliłem

Domyślnie

Uwazam, ze wieczorne jest naprawde dobre.....JaroPienza pokazal opcje i powiem, ze niezla, ale ja bym widzial jednak takie cienie jak masz i niebo zblizone do Jaro

Domyślnie

jaro chetnie, niebo faktycznie wyciagnales pieknie, ale dol tak jakby stacil na naturalnosci ja tam cienia sie nie lekam choc jak mowie chedarrowe kadry nie naleza do moich najlepszych
    definitywnie musze tam wrocic jesienia
    p.s. rozbawiles mnie tym ze za duzo sobie pozwoliles
    Jarku poki co mozesz mi napisac jakich narzedzi urzyles na niebie w twojej wersji

dziekuje
    Ostatnio edytowane przez mirekvampirek ; 31-05-2011 o 22:46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    jaro chetnie, niebo faktycznie wyciagnales pieknie, ale dol tak jakby stacil na naturalnosci ja tam cienia sie nie lekam choc jak mowie chedarrowe kadry nie naleza do moich najlepszych
    definitywnie musze tam wrocic jesienia
    p.s. rozbawiles mnie tym ze za duzo sobie pozwoliles
    dziekuje
    nigdy nie wiadomo jak ludzie odbiorą maczanie rąk w ich prace. Z dwóch ekspozycji mogł byś skleić świetną pracę .Sam w to nie wierzyłem ,ale najlepsi używają takich metod
    Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 31-05-2011 o 22:53

Domyślnie

jasne, ludzie sa rozni, ja na szczescie nie mam jazdy pod tytulem jestem nieomylny, a dobrze widzimy, ze ta praca nie jest idealem wiec kazda proba jej porawienia, uznana jest przezemnie jako chec pomocy, czy podpowiedzi, za co serdecznie dzieki

a wracajac do twojej wersji to ponawiam prosbe o zdradzenie jakimi nazedziami to niebo ozywiles

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów