Podziękował :-) Jak patrzę na zainteresowanie na deviantarcie, to coś mi się wydaje, że portrety trafiają do znacznie szerszego grona odbiorców, niż moda.
Szukaj
Podziękował :-) Jak patrzę na zainteresowanie na deviantarcie, to coś mi się wydaje, że portrety trafiają do znacznie szerszego grona odbiorców, niż moda.
O wlasnie. I to jest ladne. Dobra, piekna fotografia bez udziwnien. Obawiam sie, ze czym takim swiata nie zawojujesz. Co mnie niestety martwi.
Nie mam zamiaru. Nigdy nie zamierzałem i nie zamierzam robić portretów.
ładne i gratulacje pokonania orginału, jeszcze dodam że dobrze że nie dostawiłeś w kadrze tego siedzenia (co znajduje się w orginale za modelką ) , orginał- oczy skupione na modelce gratulacje
uczę się patrzenia przez trójpodział
Jestem pod wielkim wrażeniem. Piękny, zmysłowy akt (ja tak to zdjęcie odbieram) bez pokazanych nagich piersi czy pośladków. Prosta naturalna linia ciała bez „fotogenicznych” wygibasów. Fajna sceneria i bardzo starannie wijący się materiał wokół modelki. No i dopełnienie: to, co modelka przekazała wyrazem swojej twarzy...
Zdjęcie, które było inspiracją wypada przy tym blado.
Ostatnio edytowane przez Wizymir ; 02-06-2011 o 21:18
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Świetna praca.
Tylko dział nie do końca ten. Bo to glamour pełną gębą (od biedy akt też). Nie wiem, czy minimalnie szerszego kadru bym nie widział, ale to już subiektywne odczucie.
Dzięki. Mi natomiast kompletnie to pod glamour nie podchodzi, no ale to już dyskusja na zupełnie inny temat :-)
bardzo przyjemna kolorystyka
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami