Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: p100 vs p7000

Domyślnie

ależ ja nie chcę pozbywać się d200 (mimo jego niektórych wad bardzo go lubię, bo ogólnoświatowe szaleństwo na punkcie matrycy CMOS jakoś nie bardzo mnie wciąga) . To raczej d3100 udostępnię synowi...

heh, chociaż jak znam życie i tu zdania będą podzielone...
    D200 i kilka zabawek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manart Zobacz posta
    ech, bo wszystko jest jakimś cholernym kompromisem.
    Witam,
    tak jest niestety . Najważniejsze to określić zadania jakie postawimy przed aparatem, bo np. posiadanie w szafie ciężkiej i dużej lustrzanki z zestawem obiektywów na pewno powoduje dobre samopoczucie , ale użyteczność takiego sprzętu w czasie np. zorganizowanej wycieczki objazdowej, raczej nie będzie wygodne. Wtedy właśnie najlepiej sprawdzi się mały, lekki kompakt z funkcjami foto i video. To oczywiście moje spostrzeżenia, ale "wypracowane" po kilku takich wyjazdach. Przywołując wspomnienia po latach w czasie oglądania zdjęć i filmów bardziej liczy się to co utrwaliliśmy, niż czym.
    Pzdr.
    NIKON P7000, SAMSUNG NV24HD, CANON PRO 1, SONY V3

Domyślnie

Też sprzedaję aparaty i trochę juz P7000 poszło , sam też do niedawna byłem jego posiadaczem (zamienilem tylko dlatego ze byla okazja) , i jeszcze żaden klient nie przyszedł reklamować P7000. Ja również byłem z niego bardzo zadowolony. I jesli mialbym znowu kupic tej klasy aparat to zastanawiał bym się nad G12 , P7000 lub olkiem XZ-1

Domyślnie

Witam. No i po problemie
    W domu jest nowy członek rodziny - d3100. Jednak i mimo wszystko. Jestem bardzo zaskoczony jego miniaturowym rozmiarem, ale to może tak w porównaniu do ciężkiego olbrzyma d200. W zasadzie wydaje mi się że takie małe nic to w ogóle nie powinno robić zdjęć. Ale robi i to jakie! A mój syn skacze z radości...
    Dziękuję Wam za wszystkie sugestie i wsparcie, pozdrawiam
    D200 i kilka zabawek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów