Jestem od niedawna posiadaczem 18-200 VR. Sporo się naczytałem na forum o tym obiektywie, ale teraz nurtuje mnie jedna rzecz... Mianowicie są posty użytkowników, którzy piszą o "skakaniu" obrazu w wizjerze przy włączonym VR, po czym następuje "pływanie" obrazu, a obraz w wizjerze jest zamazany... Przyznam szczerze, że o ile zauważyłem "skakanie" obrazu (przy wciśniętej do połowy migawce" o tyle żadnego pływania obrazu już nie zauważylem... a obraz w wizjerze nie jest rozmazanyZdjęcia z ręki przy słabym świetle zewnętrznym wychodzą ostre (nawet przy dużych ogniskowych), VR słyszę że działa, bo słychać wyraźne "cyknięcie" po naciśnięciu spustu migawki, które wyłącza się chwilę po zrobieniu zdjęcia... Tylko cholera obraz mi w wizjerze nie "pływa"...
Czy ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym??
Szukaj

Zdjęcia z ręki przy słabym świetle zewnętrznym wychodzą ostre (nawet przy dużych ogniskowych), VR słyszę że działa, bo słychać wyraźne "cyknięcie" po naciśnięciu spustu migawki, które wyłącza się chwilę po zrobieniu zdjęcia... Tylko cholera obraz mi w wizjerze nie "pływa"...
Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami