Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: 18-200vr

Domyślnie

tych nie mam, nie sprawdzę.
    Myślisz, że wszystkie te 3 body mają palnik nad osią optyczną obiektywu identycznie tak samo wysoko i tak samo do przodu? Bo jak nie - to nie będzie dla nich tak samo.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    a jakie body ? bo są pewnie jakies różnice.
    A racja. Ja sprawdzałem na d70.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tzk Zobacz posta
    A racja. Ja sprawdzałem na d70.
    No i jak?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    No i jak?
    Napiałem już wcześniej Tak, rzuca. Przy ... sprawdzam. Sprawdziłem - jak na wprost to nie rzuca chyba, że masz osłonę

Domyślnie

Napiałem już wcześniej Tak, rzuca. Przy ... sprawdzam. Sprawdziłem - jak na wprost to nie rzuca chyba, że masz osłonę
    Coś chyba nie rozumiem. Jak to na wprost nie rzuca? A jeśli nie na wprost to jak?

Domyślnie

Dobra jeszcze raz sprawdziłem. Od 18-24 rzuca cień, na 24 słabo a później już nie, chyba, że masz osłonę.

Domyślnie

Dobra jeszcze raz sprawdziłem. Od 18-24 rzuca cień, na 24 słabo a później już nie, chyba, że masz osłonę.
    Dzięki

Domyślnie

Mam jeszcze jedno pytanie: od jakiej ogniskowej jest 5.6?

Domyślnie

DLA LENIWEGO ROPUSZA - odpowiedź jest w tym samym wątku!, na pierwszej jego stronie, post nr 6.
    kurcze, zamiast się domagac nie zakładania nowych wątków trzeba prosic o czytanie całych.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Przyznaję się, dałem ciała. Pozdrawiam

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów