Szukaj
Czy To prawda ze Tamron SP AF 17-50 mm f/2,8 XR Di II VC LD Aspherical IF N2 gdzieś przeczytałem że ten obiektyw nie będzie ostrzył automatycznie z moim nikonem d 5000???
bez obrazy... ale masz tak nikła wiedzę, ze albo jesteś szalenie odważny albo wyjątkowo głupi.
Zdajesz sobie sprawę co bedzie jeśli jedyne body Cię zawiedzie? Jesli jedyny akumulator padnie, jeśli jedyna karta odmówi posłuszeństwa?
Pomyśl perspektywicznie... jeśli chcesz to robić przez lat kilka, to nie mozesz na starcie sie spalić.
Nie jesteś dla mnie konkurencją, bo to inny region, ale radzę Ci dobrze sie przygotuj i czytaj uwagi doswiadczonych.
Po dwóch, trzech latach działalności klienci przychodzą z poleceń.... a jesli zawalisz na początku, to po 3 miesiacach klienci będą Cię omijać również z POLECEŃ.
Jego przyszłych klientów nie żałuję, bo sam ostatnio widziałem sesję ślubną wykonaną komórką i byłem świadkiem zapytania PM o program "robiący zdjęcia z nagrania video z wesela" więc nikt już rynku bardziej nie popsuje.
Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.
Robiąc kurs w Koszalinie dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy i uważam, że warto było pojechać nie tylko dla formalności i konieczności posiadania dokumentu.
Pamiętajmy, że kurs dotycz fotografowania nie tylko ślubów.
Ps. dodam, że przez 15 lat byłem organistą, więc sam scenariusz liturgii nie był dla mnie niczym nowym a jednak usłyszałem kilka ciekawych informacji.
Może to również zależy od samych prowadzących.
Kurs w Koszalinie polecam.
Ostatnio edytowane przez siedemczwartych ; 31-05-2011 o 10:06