Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Serwer pocztowy mail.herontower.com nie lubi twojego IP - 82.12.161.9 (pewnie adres jest na listach antyspamerkich RBL). Rozwiązaniem jest wykorzystanie webowego klienta.

Tak to przynajmniej wygląda.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Ze strony WP mail pod ten adres wyszedł. Da się to jakoś obejść w Win Live ? Głupia sprawa bo domenę herontower.com mają wszystkie adresy w mojej pracy. Jak łatwo wysnuć wniosek kontakt mailowy mam stał się dość uciążliwy

Domyślnie

To jest problem z adresem IP Twojego dostępu do sieci Internet. Adres, pod którym jesteś widoczny w sieci jest na czarnej liście. Rozwiązań jest kilka. Jeśli jest w firmie administrator serwera pocztowego, to bez problemu doda ten adres do tzw. białej listy. Możesz przeszukać swoje IP na serwerach antyspamerskich - na szybko - Twoje IP jest tu: http://www.spamhaus.org/pbl/query/PBL041609 i powypełniać formularze usunięcia z tych list, zgłosić do dostawcy netu aby przydzielił Ci IP z innej puli adresowej, lub ostatecznie zmienić dostawcę netu.
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    http://www.blaszczak.pl

Domyślnie

Jak masz dynamiczny IP to wystarczy wyłączyć i włączyć modem i powinieneś dostać nowe IP. Czasami nowe IP też jest zablokowane wiec trzeba to powtarzać aż dostaniesz "czysty" IP.
    Ja masz IP statyczny to ta metoda nie działa.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Strus, Ty spamerze jeden
    Pursue happiness with diligence

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów