Bomba!!!
Szukaj
Bomba!!!
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
ZgReDoL - przeczytaj jeszcze raz do którego roku wracamyDokładnie pamiętam te czasy i to jak wiele w maluchu moich rodziców zajmował miejsca nasz rasowy jamnik. Nikt nie oklejał maluchów ? Pamiętamy inną Polskę bo razem z kolegami na osiedlu zliczaliśmy ile z nich ma napisy Blaupunkt na szybie
Mogę Cię zapewnić, że detale są dobrane w punkt. Nie zapominaj, że to jest rodzinna sesja stylizowana - wybacz, że nie zabiłem im psa a w to miejsce nie podłożyłem kundelka
![]()
Ostatnio edytowane przez tkacz! ; 28-05-2011 o 00:40
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
O kurcze, no to sie popisałem moim czepialstwem
Przepraszam i zwracam honor
Niew wiem jak ja spojrzałem, ale byłem świecie przekonany że w tytule jest 1980, (i to stylizacja a`la lata 80-te, czasy komuny), i dlatego tak wiele mi nie pasowało, wiec to napisałem.
Chciałem dobrze, a wyszło jak zwykle.
Jeszcze raz przeparszam, i przyznaje że teraz juz nic nie burzy moich odczuć w stylizacji na rok 1990 ( no może tylko te okulary, bo wtedy bardziej nosiło sie tzw lustra, a`la Top Gun)
Pozdrawiam i obiecuje poprawe![]()
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
czad![]()
...
niesamowite![]()
rewelka Kolego
![]()
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
przyłączam się do zachwytówświetnie!
D780|17-35|35|50|85
Sama zajebistość! Zdradź prosze jak doświetlałeś (bo chyba doświetlałeś?? )![]()
Kiedyś zrobiłeś zdjęcia - PRL i też tam był "maluch" - tamte były super.
Osobiście jako dziecko odbyłem podróż "maluchem" na Mazury i mniej więcej wiem jak to wyglądało w tamtych czasach... tu niestety nie ma klimatu, nie obraź się.
red light, dark room...
ale seria!
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami