Rewelacyjny pomysł i wykonanie.
Szukaj
Rewelacyjny pomysł i wykonanie.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Za ostre światło nie podoba mi się.
Przy dzisiejszym "natłoku" fotografów amatorów, nieamatorów, profesjonalistów i artystów- trudno moim zdaniem o coś fajnego, nietuzinkowego. Nie trudno o powielanie różnego rodzaju trendów, chwilowych mód czy pomysłów. Tu u Ciebie powiało dzis czymś wyjątkowym- Świetnie- jestem pod wielkim wrażeniem i z pewnością będę wracała nie raz)
Trzecie mnie po prostu zmiotło z krzesła!
Całość kapitalna.
Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527
Agraf, Twoje prawo, ale kiedyś zrozumiesz dlaczego jest takie
thx all![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie, no... ale miałeś świetny pomysł! Gratulacje, fajowo wyszło!!
Zobaczcie, jak to jest, że jak są fajne foty to nawet nikt sie nie czepia logo i braku cyferek![]()
Ostatnio edytowane przez dikanda ; 27-05-2011 o 22:51
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
cholera cyferkizaraz uzupełnie
( nie ma edit
)
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
wszystko pamiętam z wyjątkiem psarevelacja!!
No cóz, to ja wśród tych zachwytów, napiszę troszke inaczej.
Ja lata 80-te pamietam doskonale, więc stwierdzam, że nie do końca zadbałes o wszystkie szczególy z tej epoki.
Ubiór modeli nijak mi nie przypomina tego jak my sie wtedy ubieralismy. Samo włożenie swetra do spodni, to nie lata 80. Nikt wtedy nie nosił takich okularów p/słonecznych. To dzisiejsza moda, inspirowana latami 70-tymi. Termosy tez były inne, ten Twój to późne lata 90-te. No i na maluchu nikt nie kleił "przylepek", bo to autko to był symbol "luksusu" i w ten sposób sie go nie traktowało. Te paseczki, to dzisiejszy "wiejski tuning".
No i jeszcze ogólnie, mieszczańska rodzina, wyjeżdżająca pod namiot maluchem, to w kwestii psa, miała raczej zawsze coś w rodzaju "ratlerko-kundla" a nie rasowego wyżła. Rasowy pies to był objaw snobizmu, dziwactwa i nowobogactwa.
Rozumiem i podzielam zachwyty nad zdjeciami pod względem technicznym, ale stylistycznie , jest za dużo braków. Wiem że to nie łatwe, ale jak juz coś robić, i potem prezentować, to należy sie postarać. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez ZgReDoL ; 28-05-2011 o 00:09
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
Skontaktuj się z nami