Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: w kapelutku

Domyślnie w kapelutku

Przypadkowo zaczepiona na ulicy
    /to moja pierwsza wrzutka tu wiec prosze o lagodny wymiar kary/

Domyślnie

Ostrość bardzo dobra, aczkolwiek okiem amatora, rozmazanie kontur ciała mogłoby być troszkę mniejsze. Oczywiście ,każdy lubi coś innego . Dół wydaje mi się gorszy od góry. Patrząc na całokształt ,oglądało mi się je całkiem przyjemnie

Pozdrowienia z Wrocławia
    Uwaga, uczę się
    D40, N35 1.8, blenda, Nissin di622 II

Domyślnie

dzieki te rozmazania sa wynikiem uzycia szkla nie ingerowalem PSowo w to zdjecie jedynie nalozylem preset w LR i tyle obrobki

Domyślnie

mz troszkę przesadziłeś z obróbką, dół trochę plastikowo wyszedł, na nosie modelki jakieś przepalenia widać.

Domyślnie

Farien dzieki za koment ale jak pisalem powyzej nie "obrabialem" tej foty poprostu nalozylem preset w LR, a co do przepalu na nosie to nie dostrzegam go przynajmniej na tyle aby razil ale moze to moj monitor

Domyślnie

To właśnie ten preset chyba tak rozwarstwił barwy i kontury. Generalnie zdjęcie przyjemne, ciut inne, więc to na plus. Kolory presetu dla mnie zbyt chłodne do tego ujęcia. Tu raczej radość i spontaniczność kłóci się z taką ilością niebieskiego. Ale na szczęście każdy ma inny gust, bo byłoby nudno i wszyscy jedlibyśmy śledzie.

Uprawnienia umieszczania postów