Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie troche dzisiaj wialo

mial byc dramatyczny zachod slonca, ale chmury zaslaly cale niebo przy zachodzie, bylem jednak duzo wczesniej i ustrzelilem takie cos

wiem ze nie ta pora i ostro ogolnie swiecilo, ale moze warto pokazac

pozdrawiam

Domyślnie

Mirku bardzo fajne......chyba bym lekko mniej rozmyl, albo pokazal pierwszy plan blizej

maniak666
    Gość

Domyślnie

Lubie takie miękkie.

Chwila bez deszczu Ci się trafiła.

Domyślnie

pierwszy plan bujal sie jak zywy ciezko bylo cos sensownego skadrowac, i do tego jak andrzej zauwazyl trafilem w moment bez deszczu, a wlasciwie to tak padalo, ze jak to mowia zaby z nieba lecialy, spedzilem 1,5 godziny w aucie myslac sobie ze bedzie lepiej przy zachodzie i bylo lepiej niestety nie przy zachodzie. wiec z braku idealnych warunkow trzeba bylo cos wykombinowac i to jest tego efekt.
    mam kilka innych kadrow lecz ten wydawal sie najsensowniejszy i majac swiadomosc ze nie jest idealny, wydaje mi sie, ze cos jest w tym memlanym zbozu
    pozdrawiam

Domyślnie

Trawsko jest piękne, troche razi mnie ten przepał, ale ekurat tutaj nie mam do niego zastrzeżen - czasem przepal musi byc. W kazdym razie, podoba sie zdjecie.

Domyślnie

Przyjemny kadr, fajne kolory
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

tak jak pisali poprzednicy przyjemny kadr a ja swojego Nikosia do serwisu muszę spakować

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

milo, ze sie podoba
    mam jeszcze jeden troche inny kadr, ktory wam pokaze

2

pozdrawiam i zapraszam do smielszego komentowania, nie musicie mnie glaskac, sie nie obraze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Mirku bardzo fajne......chyba bym lekko mniej rozmyl, albo pokazal pierwszy plan blizej
    Mam tak jak Grzegorz .
    Ale światłocień jest fajowy .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów