Close

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 87

Wątek: Antykwariusz

Domyślnie

Oba zdjęcia klasa! Portret przepiękny, ale na mnie większe wrażenie robi chyba dwójka. Czerń i biel w połączeniu z dużą GO i sporym kontrastem stworzyły niesamowity, kubistyczny wręcz obraz. Zdrowo zazdroszczę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kajtuś Czarodziej Zobacz posta
    Skoro przechadzasz się po Krakowie, to proponuję przespacerować się na ulicę Smoleńsk skrzyżowanie z Krasińskiego. W suterenie jest sklep z rowerami. Sympatyczny Pan tam sprzedaje używane rowery holenderskie i nie tylko. Polecam, można trafić ciekawe osoby tam.
    Dzięki za namiary, jutro się tam wybiore ogólnie ostatnio uświadomiłem sobie, że bardzo lubię oglądać takie zdjęcia na różnych galeriach (1x króluje) i stwierdziłem, że sam bym chciał spróbować takie zrobić. Po swojemu. Tylko właśnie sporym problemem jest zlokalizowanie takich miejsc, więc to info od Ciebie jest bardzo cenne - dzięki raz jeszcze

Ogólnie cieszę się, że zdjęcia zostały ciepło przyjęte (zwłaszcza, że to moja pierwsza próba zmierzenia się z takim tematem), miło mi i dziękuję za komentarze

Pozdrawiam

Domyślnie

obie prace świetne w odbiorze.

1. szczególnie przypada mi do gustu, nie tylko samym ujęciem, ale również obróbką (uwielbiam taką tonację)
    D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Dzięki za namiary
    Pozdrawiam
    Nie ma problemu. Nie jest tam może aż tak klimatycznie ale także jest ciepło i sympatycznie.

Pozdrawiam
    Tomek
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

1. MEGA!!!
    2. Też niczego sobie Re-we-la-cja

Domyślnie

Jedynka pachnie kurzem, czasem minionym i ciekawymi opowieściami. Wielce udane zdjęcie.
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Jedynka - fantastyczny portret "środowiskowy". Uwielbiam takie zdjęcia. Zapis tego, co ulotne, czego za chwile może nie być. Czekam na kolejne. Może odwiedziny u szewca, introligatora czy czapnika?

Domyślnie

Jedynka świetna, bardzo dobry portret. Jest klimat, zapada w oko, można dłużej się nad nim zastanowić. Naprawdę bardzo dobre.

Oszczędny w słowach Awatar Qben
    Miasto
    Gdańsk/Zambrów

Domyślnie

Saint, pierwsze jest przegenialne..

Thumbs up

dobre, bardzo dobre, dla mnie rewelacja
    D300s | SB900 | N35/1.8 | N17-55/2.8

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów