Oba zdjęcia klasa! Portret przepiękny, ale na mnie większe wrażenie robi chyba dwójka. Czerń i biel w połączeniu z dużą GO i sporym kontrastem stworzyły niesamowity, kubistyczny wręcz obraz. Zdrowo zazdroszczę![]()
Szukaj
Oba zdjęcia klasa! Portret przepiękny, ale na mnie większe wrażenie robi chyba dwójka. Czerń i biel w połączeniu z dużą GO i sporym kontrastem stworzyły niesamowity, kubistyczny wręcz obraz. Zdrowo zazdroszczę![]()
Dzięki za namiary, jutro się tam wybioreogólnie ostatnio uświadomiłem sobie, że bardzo lubię oglądać takie zdjęcia na różnych galeriach (1x króluje) i stwierdziłem, że sam bym chciał spróbować takie zrobić. Po swojemu. Tylko właśnie sporym problemem jest zlokalizowanie takich miejsc, więc to info od Ciebie jest bardzo cenne - dzięki raz jeszcze
Ogólnie cieszę się, że zdjęcia zostały ciepło przyjęte (zwłaszcza, że to moja pierwsza próba zmierzenia się z takim tematem), miło mi i dziękuję za komentarze
Pozdrawiam
obie prace świetne w odbiorze.
1. szczególnie przypada mi do gustu, nie tylko samym ujęciem, ale również obróbką (uwielbiam taką tonację)
D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600
1. MEGA!!!
2. Też niczego sobieRe-we-la-cja
![]()
Jedynka pachnie kurzem, czasem minionym i ciekawymi opowieściami. Wielce udane zdjęcie.
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Jedynka - fantastyczny portret "środowiskowy". Uwielbiam takie zdjęcia. Zapis tego, co ulotne, czego za chwile może nie być. Czekam na kolejne. Może odwiedziny u szewca, introligatora czy czapnika?
Jedynka świetna, bardzo dobry portret. Jest klimat, zapada w oko, można dłużej się nad nim zastanowić. Naprawdę bardzo dobre.![]()
Saint, pierwsze jest przegenialne..
dobre, bardzo dobre, dla mnie rewelacja![]()
D300s | SB900 | N35/1.8 | N17-55/2.8
Skontaktuj się z nami