niestety tylko jedno foto bo telefon musiałem odebrać a po rozmowie było po wszystkim ehhh a ciekawie się zapowiadało
Szukaj
niestety tylko jedno foto bo telefon musiałem odebrać a po rozmowie było po wszystkim ehhh a ciekawie się zapowiadało
jak na moje oko to mogles spokojnie dokonczyc rozmowe telefoniczna
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
co by się dowiedzieć więcej o gustach:
radex171, Tobie się to zdjęcie podoba czy po prostu chciałeś się pochwalić, że widziałeś trochę ognia w mieście?
Chociaż wyprostować mogłeś…
no cóż widze jednak że "nowi" to zbyt wiele do powiedzenia tu nie mają, a co do thekilla twój humor jest conajmniej na żałosnym poziomie...to że każdy z was robi o wiele lepsze zdjęcia niż moje ok i chwała wam za to ale chyba sami kiedyś zaczynaliście zabawe z aparatem a nie uwierze że wtedy już robiliście idealne zdjęcia... człek uczy się na błędach, a staram się robić tak zdjęcia aby je jak najmniej retuszować czy w jakikolwiek inny sposób obrabiać... chyba że chce dodać jakieś efekty bądź zmienić je na czarno-białe...
1. nasze zdjęcia to nasze zdjęcia, to jest TWÓJ temat, więc nie wiem po co o nich wspominasz
2. humor może i mam na najniższym ze znanych Ci poziomów, ale akurat w tym wypadku nie żartowałam. Grzecznie pytałam czy Ci się podoba to zdjęcie, ale nie fatyguj się, nie odpowiadaj. Zaprezentowanym fochem już dałeś mi odpowiedź.
hmmm odpowiem... coż może wystarczyło sformułować pytanie ciut inaczej (chodzi mi tu o to chwalenie się ogniem w mieście), a jeśli to pytanie było jak najbardziej poważne to w takim razie przepraszam i odpowiadam że tak podoba mi się i wiem doskonale że może nie jest najlepsze zwłaszcza wśród tych które tu inni zamieszczają ale chyba człowiek się uczy i ma prawo do robienia błędów... a niestety wiadomo czasu się nie zatrzyma ani nie poprosi się aby poczekał chwilę bo muszę ustawić czy to statyw czy aparat bo wyjdzie kaszana, a niektórymi komentarzami od bardziej doświadczonych użytkowników tego forum to naprawdę nie zachęcają do robienia zdjęć bo zaraz zjadą od góry do dołu, zamiast wytłumaczyć w jakiś ludzki sposób że to jest źle czy to, albo mógłbyś spróbować tak i tak... a niektóre komentarze i już nie mówie tutaj o TheKilla ale o wszystkich to naprawdę nie motywuje do tego aby się rozwijać...
w odpowiedzi dla 6868 nie wymagam zbyt wiele... no chyba że zrozumienie dla innych to naprawdę już granica wszystkiego i nie jest Cię stać choć na dwa zdania co można byłoby spróbować inaczej ustawić aby było lepiej... jeśli jesteś kierowcą to też się wkur... na tych co dopiero się uczą?? a przypomnij sobie jak sam się uczyłeś jeździć...nieważne czy z tatą czy w szkole jazdy... tak samo jest z fotografowaniem... a to forum widzę że naprawdę jest specyficzne a bynajmniej ludzie którzy w ten sposób się wypowiadają...no ale tak to bywa już z osobami które widzą najdalej czubek własnego nosa... i powiem szczerze zaglądam tutaj tylko po to aby poczytać wasze "konstruktywne" opinie, bo raczej niczego się od was nie nauczę...tylko szkoda że nie dzielicie się swoim pontecjałem i wiedzą z innymi...co do kolejnej twej wypowiedzie to moje życie fotograficzne nie jest uzależnione od tego forum... myślałem na samym początku że jest inaczej, że każdy pomaga sobie, tłumaczy co można byłoby poprawić aby było lepiej ale wogóle tego tutaj nie znajduje, więc przestałem się tym forum interesować już po przeglądnięciu kilkudziesięciu zdjęć innych użytkowników gdzie prawie każdy bez zrozumienia autora zdjęć z zimną intencją wyciąga niedoskonałości ze zdjęć nie wspominając o tym co można byłoby zrobić aby wyszło lepiej i dodać parę słów które by zmobilizowały do lepszych zdjęć a nie 40 zdań w jednym poście na temat jakie to ohydne jest to foto a jeśli komuś wyjdzie to jak znajdzie się jedna osoba która napisze więcej niż dwa zdania aby pogratulować udanego zdjęcia to maks...nie ma to jak system dwójkowy albo do bani i chętnie cię zeżrą albo idealne, a co do twej ostatniej wypowiedzi to aparatu nie sprzedam bo widze sam po sobie że robię postępy a forum z miłą checią zmienie bo i tak tutaj nic po nowicjuszach... a sama firma może tylko się wstydzićza to forum i za to że tacy użytkownicy jak wy nie potraficie zrozumieć i wesprzeć człeka który stawia pierwsze kroki w fotografii ze sprzętem bardziej zaawansowanym niż głupia kompaktówka...tak swoją drogą ciekawi mnie tylko ile osób z nowo zarejestrowanych sobie dało na wstrzymanie z tym forum po miesiącu czasu...bo osobiście znam około 20 osób...to chyba o czymś świadczy...no ale cóż widze że nic tu po mnie i z każdym mym postem mam coraz więcej wrogów... a tak jak pisałem napewno nie zamieszcze tutaj już ani jednego zdjęcia a od czasu do czasu zajrzę tylko po to aby pooglądać inne fotki bo jeśli chodzi o opinie pod zdjęciami to już napisałem...i nie musicie już odpisywać na ten post a co admina prosze o zamknięcie tego tematu bo się robi OT a szkoda nerwów wszystkich tutaj...
Radex.
Też nie ma jakiegośstrasznego doświadczenia w foceniu i też kiedyśwstawiłem pierwsze zdjęcie wystawiając się na pręgierz krytyki starych wyg z forum. Ale tą publikację poprzedziła analiza tego co tu jest i w jaki sposób to się podaje.
Prezentując takie zdjęcie które nie mieści się za bardzo w jakichkolwiek standardach naraziłeś się na ironię ze strony innych, bo tak naprawdę nie mieli co krytykować. Ja odbieram osobiście to tak, że publikując to zdjęcie nie szanujesz forumowiczów.
Skontaktuj się z nami