Odpowiadam trochę poza tematem.
Zrobiło mi się przykro na zarzut drk, że jestem jakimś spamerem, czy innym tam prowokatorem handlowym. Jak mam udowodnić, że tak nie jest? Raczej się nie da. Najwyżej można sprawdzić tych kilka moich postów z historii forum, aby wiedzieć, że takiego procederu tutaj nie uprawiałem. Dziwiła mnie za to wcześniejsza cisza, bo nikt przed peanem Yoogarta nie raczył dać jakiejkolwiek odpowiedzi, choćby na zasadzie, że "praw fizyki się nie oszuka". Przeczuwałem podskórnie, że możecie mnie podejrzewać o krypciochę. Trudno, takich dziwnych czasów się doczekaliśmy. Przeczytajcie sobie, jeśli macie ochotę, co się będzie w telewizji wyrabiało właśnie w sprawie ukrytych przekazów:
http://e-prawnik.pl/wiadomosci/infor...telewizji.html
A wracając do owego nieszczęsnego zestawu. Nikt się na niego nie połakomił, więc jest to chyba najlepsza recenzja produktu. Mnie interesowały w zasadzie dwa elementy: wrota i słoneczko, jako elementy najmniej zjadające światło. Jednak rozmiar tutaj ma znaczenieI dlatego pytanie kierowałem do praktyków. Czy więc w przypadku kolejnych dylematów zakupowych "żółte forum" zostawiać sobie w spokoju? Liczę jednak, że w większości siedzą tu życzliwi Nikoniarze.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami