Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Jest ciepło

Domyślnie Jest ciepło

... bardzo nawet. Takie samograje dwa

1

2

Domyślnie

Gdybyś na 1 miał niższe światło i dodatkowo snującą się mgiełkę to by było rewelacyjnie, tak to "samograj", którego jednak nie wykorzystałeś do końca. Tam musi być rewelacyjnie jesienią gdy te drzewa zaczną się mienić ciepłymi kolorami.

Talking

Wybieram 2.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Na jedynce ładnie się dzieje za sprawą światła w górnej części kadru.
    2 ładny z klimatem kadr.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarianS Zobacz posta
    Na jedynce ładnie się dzieje za sprawą światła w górnej części kadru.
    2 ładny z klimatem kadr.Pozdrawiam
    Sie podpisze

Talking

Sądzę, że w tym przypadku mocne i zdecydowane przycięcie dołu na 1 da ładne panoramiczne zdjęcie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Tym razem mi nie przypasowałeś. 1. nie czuję zupełnie, jakaś taka nudna monochromatyczna, plany też jakoś niespecjalnie wyodrębnione, a drzewo na 1. planie przeostrzone i przekontrastowane. Sama dolina w głębi ma nawet swój urok i chyba wolałbym tylko ją, bez 1. planu. 2. już ciekawsza, ale jakoś nie do końca...., też coś mi tu nie leży. To tylko moje odczucia, może mam inny trochę gust i tyle, więc nie przejmuj się tym gadaniem.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Sądzę, że w tym przypadku mocne i zdecydowane przycięcie dołu na 1 da ładne panoramiczne zdjęcie.
    Wtedy bym wytrącił drzewo z mocnego punktu i nie podoba mi się takie ściśnięte kadrowanie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Tym razem mi nie przypasowałeś. 1. nie czuję zupełnie, jakaś taka nudna monochromatyczna, plany też jakoś niespecjalnie wyodrębnione, a drzewo na 1. planie przeostrzone i przekontrastowane. Sama dolina w głębi ma nawet swój urok i chyba wolałbym tylko ją, bez 1. planu. 2. już ciekawsza, ale jakoś nie do końca...., też coś mi tu nie leży. To tylko moje odczucia, może mam inny trochę gust i tyle, więc nie przejmuj się tym gadaniem.
    a z tym prze ostrzeniem to chyba przesadziłeś .Nie ostrzyłem tego zdjęcia tak mocno,ale możliwe że mnie monitor przekłamuje.

Odczucie i gust masz wporządku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    a z tym prze ostrzeniem to chyba przesadziłeś .Nie ostrzyłem tego zdjęcia tak mocno,ale możliwe że mnie monitor przekłamuje.
    Nie wiem, tak się domyślam tylko, takie mam wrażenie, może to bardziej efekt nadmiaru kontrastu albo saturacji.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Nie wiem, tak się domyślam tylko, takie mam wrażenie, może to bardziej efekt nadmiaru kontrastu albo saturacji.
    na pewno kontrast .Saturaca zapomniałem że coś takiego istnieje ,no chyba że do zmniejszania jej

Pierwszy plan jest o kilka kilometrów bliżej to i to robi takie wrażenie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów