Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kapliczka IR

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kapliczka IR

Początki walki z "podczerwienią". Nie wiem czy WB jest dobrze ustawiony czy to kwestia obróbki. Bardzo proszę o kilka slow Starałem się jakoś wybrnąć kadrowo, bo wszędzie krzaczory się wcinały czy udanie się okaże

Dziękuje za odwiedziny, i poświęcony czas.

Domyślnie

Szczerze mówiąc nie znam się na IR-kach, ale tak ciemne niebo i niebieska droga nie trafiają mi do wyobraźni.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

dobry kadr , niebo faktycznie wyszło dość ciemno , poza tym bardzo fajny ten IR

Domyślnie

No ja zaczyna, niestety tak wyszlo, dlatego chcialbym aby ktos co jest lepszy w tej materii podpowiedzial co byc moze cos robie nie tak. Ale dzieki, za poswiecony czas

E: bil a wlasnie powiedz mi czy z balansem i kolorami jest wszystko ok? Czy ta droga ma wygladac inaczej? Teraz jak patrze na oryginal to tez jest takie ciemne niebo, ale nie mam pojecia czemu
    Ostatnio edytowane przez bahuone ; 23-05-2011 o 23:04

Domyślnie

Mnie ten IR się podoba, gra mi zarówno kadr jak i kolory.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

balans i kolorki jak najbardziej ok, droga całkiem naturalnie (przeważnie taka wychodzi )

Domyślnie

To ciesze sie, to moje pierwsze podejscie do IR. Co prawda jest troche zabawy, przy kadrowaniu trzeba sciagac filter bo na prawde przez niego malo co widac ale, ciesza efekty. Dziekuje wam panowie za poswiecony czas.

Talking

Całość mi gra.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Fajnie ze sie podoba, bo mialem pewne objekcje przed wstawieniem tego zdjecia Dzieki za komentarza.

Uprawnienia umieszczania postów