Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Z glodu focenia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Z glodu focenia

Coz, chroniczny brak czasu sprawia, ze nie mam mozliwosci poplenerkowania....
    Dzisiaj, mimo niewlasciwej pory i kiepskiej fotograficznie pogody udalo mi sie wyrwac na 2 godzinki... Warunki kiepskie, ale przejazdzka byla fajna.
    Taki jeden kadr... jak mowilem warunki kiepskie. a co tam.. bijcie do woli.
    Kosz? Jakies wskazowki?

maniak666
    Gość

Domyślnie

Jak na wschód słońca około poludnia to daje rade. Niebo co prawda nie teges, no ale...

Domyślnie

Daje radę. Rzeczywiście minusem jest nieba bladość.

Domyślnie

Tak, zgadzam się z poprzednikiem, że minusem zdjęcia jest niebo. Ale kadr jest wyborny, szczególnie dobrze ujęta jest droga
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Talking

Temat dobry, kadr bardzo dobrze skomponowany. Mogę Ci tylko pozazdrościć, że wyskakujesz z domowych kapci dosłownie na 2 godzinki i takie tematy masz jak na dłoni. Czekam na więcej, dużo więcej i powiem szczerze, że każda pora dnia i nocy jest dla Ciebie łatwo dostępna. To zobowiązuje.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

W kadrze bardzo ładnie poukładane, o reszcie już wiesz.Pozdrawiam

Domyślnie

Dzieki za opinie.
    Oczywiscie doskonale zdaje sobie sprawe z fatalnego nieba, ale takie bylo... Wlasciwie nie powinienem byl pokazywac tego zdjecia...bo technicznie na to nie zasluguje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    Taki jeden kadr... jak mowilem warunki kiepskieKosz?
    ...nie jest tak źle, ciekawy w odbiorze,pocztówkowy kadr. Ja mam podobnie jak Ty, z głodu focenia robię sobie taki mały wypad i rozkoszuję się ciszą przyrody przerywaną co jakiś czas dźwiękiem migawki.Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów