Witam, są to moje pierwsze zdjęcia "furmanki" więc proszę nie linczujcie.
Mile widziane komentarze te pozytywne jak i negatywne.
Zapraszam serdecznie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Szukaj
Witam, są to moje pierwsze zdjęcia "furmanki" więc proszę nie linczujcie.
Mile widziane komentarze te pozytywne jak i negatywne.
Zapraszam serdecznie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Nikon - przybora
"Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć." -M.Maliński
Nie było ciekawszej scenerii do statycznych zdjęć?
Widzisz akurat ta sceneria wydała mi się ciekawa![]()
Nikon - przybora
Odciągające uwagę od samochodu "XYZ daje za gumę Orbit" czy "XYZ to k***a" jest ciekawe? Hmm...
W dodatku te bohomazy odbijają się w samochodzie (7, 8, 11, 12), nie wygląda to dobrze. 13 moim zdaniem do kosza, na 17 wystemplowałbym blika, a na 24 przymknął przysłonę i wyczyścił fotografowany motyw.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 26-05-2011 o 00:08
wiecej fotek nie bylo ? sceneria faktycznie nie pasuje wogole, a autko niestety zepsute jakimis kajakami i siatexami.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Czyli rozumiem że wszystkie foty do bani?
Nikon - przybora
Mnie podobają się 19 i 23Myślę, że warto zabrać Toyotę na jakiś parking podziemny i popróbować tam. Być może jakiś ciekawy HDR na takim parkingu by się udało zrobić, ale nie tylko
P.S. Nie wiedziałem, że w Celicach są takie wyloty powietrza w kabinie jak w starych włoskich samochodach, m.in. Ferrari z lat '80 i '90, ale też w 125p i Polonezie![]()
zastanawiałem się kiedy tu celine zobaczę, foty jak foty standardowe - fajne nic mega, na ostatnim można było szmatką przetrzeć chociaż![]()
polarek+myjka+miejscówka i będzie git. Szkoda że oklepany body kit veilside'a ....średnio mi się podoba..... furka jest świetna sama w sobie,
muszę swoją też porobić. Pozdro dla kierowcy najlepszego samochodu na świecie![]()
Celina4Live![]()
Sceneria nieciekawa niestety, auto brudne i niestety okaleczone siatexem i spoilerami.
Jak już ktoś decyduje się na taki bodykit to powinien zainwestować w zawieszenie no i konkretne felgi![]()
D70S, 18-200VR - było,
teraz D300, Samyang 14mm, N18-70 z popsutym silnikiem, N 35mm 1:8G
www.srtw.pl
Skontaktuj się z nami