Wyrzucam oryginalne zdjęcie, a pokazuję tylko ostateczny efekt.
Dzięki CyrusowiVirusowi za pomoc w stemplowaniu. Pozwolę sobie to wkleić oddając CyrusowiVirusowi pełny respekt i kredyt:
![]()
Szukaj
Wyrzucam oryginalne zdjęcie, a pokazuję tylko ostateczny efekt.
Dzięki CyrusowiVirusowi za pomoc w stemplowaniu. Pozwolę sobie to wkleić oddając CyrusowiVirusowi pełny respekt i kredyt:
![]()
e tam, lepiej by bylo jakby nie bylo tej wielkiej gory po srodkuMimo to bardzo ladnie!
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Tak jak jest, jest super, tylko rzeczywiście lepiej gdyby tego białego w PDR nie było.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
to jest po jakiejs obrobce ? bo wyglada jak namalowany obrazek.. tylko to w pdr wyglada naturalnie jak dla mnie![]()
FX
Jak dla mnie brak ORŁA z sarenką w szponach i paru wróbli dziobających suchy chleb rzucony przez starszawą babcię w chustce w kratę na głowie - na pirwszym planie po lewej stronie, no i mała dziewczynka na tej skarpie skacząca na skakance. Tylko nie wiem czy czerwona krata byłaby ok na głowie tej baci. Idę pomyśleć (...)
Zdjęcie sprawiło że wychodzę z aparatem w teren!
Nie, nie jestem zadowolony. Chyba źle to zrobiłem. Zbyt pochopnie opublikowałem.
Oto druga wersja, bardziej podkreślająca to co chciałem pokazać:
![]()
teraz to ja bym juz "przystemplowal" to biale w pdr![]()
Pozdrawiam Piotrek
da sie lepiej majac wiecej czasu na zabawe w szczegoly - minuta roboty
Pozdrawiam Piotrek
cyrus., uprzedziles mnie... wlasnie steplowalem :]
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami