Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Kościół

Domyślnie Kościół

Kadr, który kiedyś prezentowałem na forum, teraz ponownie w odmiennych warunkach na 18 sek przed deszczem. Wieży programowo nie naprawiałem, niech to zrobią budowlańcy

Domyślnie

...Jacek,nie wiem jakoś mi tak????? ...za twardo? i mi się za mocno kościółek wyróżnia, jakby wklejony wygląda. Trochę przeostrzyłeś.

Domyślnie

troszkę za ciemno...no i to drzewko ciachnięte po lewej - może w innym kadrze ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Mariusz nic nie wklejałem
    Bartek było ciemno jak to pod deszczową chmurą a ja też tak chciałem to pokazać ... jak obrobię pokażę jeszcze jeden kadr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    ...w życiu bym Cię o to nie podejrzewał, świecące piksele dookoła budynku dają taki efekt.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Bartek było ciemno jak to pod deszczową chmurą a ja też tak chciałem to pokazać ... jak obrobię pokażę jeszcze jeden kadr.
    No i wlasnie to swietnie widac, udalo Ci sie a swoja droga to uwielbiam taka pore az czuc zapach deszczu czy czegos tam

Domyślnie

i ja tak tę fotę odbieram mz. jest ok

Domyślnie

Fajny klimacik.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...w życiu bym Cię o to nie podejrzewał, świecące piksele dookoła budynku dają taki efekt.
    Mariusz a jeszcze jeden taki mały przykład - jak patrzysz na budowle pod ciemne, deszczowe chmury nie wydaje ci się, że są bardziej wyraziste, kontrastowe jak zwykle?

Domyślnie

No jak dla mnie to........... te zabudowania po prawej.
    Gdyby ich nie było. No tak hipotetycznie, to byłbym na tak, ale tak to nie jestem na tak.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów