Close

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 121

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Podróbkę tego zapachu akurat łatwo sprawdzić. Butelka jest nierozbieralna (nie można do oryginalnej butelki nalać lipnej zawartości) i szkło jest opalane. W podrobkach naklejana jest cieniutka folia. Wystarczy podrapać butelkę
    no to nie widziałeś dobrze podrobionych wód a Fahrenheita w szczegóności. Fakt to klasyk podróbek co za tym idzie doszło w tej materii juz do perfekcji. Poza wieloma mam i FH i gdybym nie miał "pewnego" oryginału, nie rozpoznałbym podróby, ale tak mnie coś "tknęło" i nieomal z lupą zacząłem badać temat, i po nitce do kłebka - sprzedawca długo nie dyskutował, oddał kasę....

PS.
    ktoś polecał, ktoś to wylał na dresiarzy, polecam więc odmłodzone Fahrenheit Absolut. A dziś kupiłem YSL LIBRE i Tom Ford Grey Vetivert. Może nie tyle polecam ( bo to indywidualna sprawa), co naprowadzam. Warto sprawdzić.

Domyślnie Perfumy przez internet?

Skończyła mi się woda - Acqua di gio, którą kupiłem w Sephorze. Droga, bo pojemność 200 ml, kosztowała mnie 399 i to jeszcze w promocji. chce sobie kupić kolejną, ale po moich ostatnich innych wydatkach mam nieco okrojony budżet.

W internecie pojemność na przykład 100 ml kosztuje 190 zł a moja 200 ml kosztuje 279... Teraz pytanie - jaka jest gwarancja, że sklep internetowy ma oryginalne zapachy a nie jakieś szajsy?

http://www.perfumeria-euforia.pl/arm...00ml-p-85.html

Znacie może jakieś pewne perfumerie w internecie?

Domyślnie

Ja zamawiam w iperfumy.pl i też jest cacy i kupwałem tam aqua di gio
    Fuji X100s | Nikon D600 | Nikon F80 | N 20/2.8 | N 50/1.4 | N 24-70/2.8 | N 70-300VR | S 12-24 II | SB 910 | SB 600 | Stealth reporter 550 | Dakine Sequence

Domyślnie

Widze, że nie tylko ja jestem fanatykiem tego zapachu Cenowo nieźle to wygląda, ale jak jest z oryginalnością?

Domyślnie

Na alledrogo bym się bał kupować ale w sklepie, który na ceneo ma mnóstwo komentarzy już nie. Sam z resztą kiedyś kupowałem, od jakiegoś czasu kupuję na lotniskach - wygodniej choć drożej niż przez internet.

Domyślnie

Kupowałem Givenchy na www.perfumeria.pl - mogę polecić z czystym sumieniem.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

jeśli masz w pobliżu jakieś centra handlowe -zaglądnij do takich placówek jak np Apteka Super-Pharm. Całe regały zapachów z minionych lat - gdzie pomiędzy starociami 5-cio 7-mio letnimi sa i zapach nowe i sprzed roku- dwu- z cenami czasem normalnymi, czasem fajnymi, a czasem bardzo fajnymi jak dobra "na czasie" woda 100mln za 100-130 PLN. Oczywiście są oryginalne, tyle że nie zawsze jest to co się chce, ale jak blisko - warto zaglądać. Aczkolwiek Givenchy, Dunhill itp - spory wybór i czasem połowa ceny Sephory czy Douglasa.
    Notabene wody 200mln to albo jakieś wakacyjne lekkie wydanie albo co, bo to nieczesto spotykana pojemność - 30, 75, 100 najczęściej, 130 sporadycznie ale 200 mln - toż to do picia chyba
    Ostatnio edytowane przez krzysztof jot ; 19-11-2012 o 16:36

Domyślnie

Może 200ml to nie woda tylko żel pod prysznic lub szampon. Bardzo dziwna pojemność jak na wodę toaletową. Chyba że to piersiówka, zawsze to 80% alkoholu i ładny zapach z ust po degustacji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dareknik Zobacz posta
    Może 200ml to nie woda tylko żel pod prysznic lub szampon. Bardzo dziwna pojemność jak na wodę toaletową. Chyba że to piersiówka, zawsze to 80% alkoholu i ładny zapach z ust po degustacji.
    Nie wiesz o czym piszesz. Acqua di gio od zawsze miała pojemności 5,30,50,100 i 200 ml.

Co do superfarmu - acqua di gio niestety jest rzadko spotykana a jak już się trafi to pojemność do maks 100 ml.

Tak więc zamówiłem za 339 zł z pewnej perfumerii

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów