Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    nie chce być nie miły, ale kto tu ma ten obiektyw My czy Ty nie wiesz na kogo ostrzyć to ustaw dwie osoby zrób zdjęcie sprawdź Sama no WTF ?... poostrz biegającego psa na 1.8 zobaczysz co wyjdzie

..Kmać.... niedługo podcierać co nie których trzeba będzie...

sprzedaj > kup 35 1.8
    Nie musisz odpowiadać w ten sposób .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez naali Zobacz posta
    Wiem, że powinnam mieć z AF-S. Niestety kupując tego nie wiedziałam. Czyli jednym słowem nie polecacie tego?
    Każdy mając wybór wolał by mieć automatyczny focus.. Popróbuj i sama zobaczysz czy Ci to odpowiada, jak nie to oddaj obiektyw lub sprzedaj i bierz coś z AF-S.

PS
    Dlaczego na tym forum nie ma moderatorów?? Za powielanie wątków i za chamstwo powinny być ostrzeżenia, czyż nie??
    Ostatnio edytowane przez Guciol ; 19-05-2011 o 14:17
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    ..Kmać.... niedługo podcierać co nie których trzeba będzie...
    No i dyskusja sięgnęła dna.

Domyślnie

Standard
    NEX- 5R

Domyślnie

daj ogłoszenie na gieldzie ze albo zamieisz ta 50 na 35 (dopłacić będziesz musiała) albo body d3000 na jakies d70/d70s czy d80

Domyślnie

Można Cię jeszcze podłamać wiadomością, że niebawem będzie w sprzedaży 50-ka 1.8 z silnikiem. Pewnie będzie droższa od tej bez silnika ale na pewno do uciułania. Sprzedaj więc bez pośpiechu to co masz....

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joker333 Zobacz posta
    [...]albo body d3000 na jakies d70/d70s czy d80
    To samo miałem napisać. Wbrew opiniom te body potrafia robić jeszcze zdjęcia i co ważniejsze mają silniczek, co otwiera drogę do tanich szkieł bez AF-S.
    Sprzedaj body, nie obiektyw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    To samo miałem napisać. Wbrew opiniom te body potrafia robić jeszcze zdjęcia i co ważniejsze mają silniczek, co otwiera drogę do tanich szkieł bez AF-S.
    Sprzedaj body, nie obiektyw.
    no ale taki np d70s demonem predkosci nie jest jesli chodzi o srubokret. do tego dochodzi mikroskopijny ekranik, ja bym zmienil szklo na 35 1.8

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Owszem, ale przy ograniczonym budżecie lepiej mieć wykastrowane body i jeden obiektyw, czy mały ekranik (na którym widać histogram ) i dostęp do tanich obiektywów?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez junak20 Zobacz posta
    Można Cię jeszcze podłamać wiadomością, że niebawem będzie w sprzedaży 50-ka 1.8 z silnikiem. Pewnie będzie droższa od tej bez silnika ale na pewno do uciułania. Sprzedaj więc bez pośpiechu to co masz....

Podobno w sklepach od 2-go czerwca, cena: £199.99
    NEX- 5R

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów