Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Patrycja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Patrycja

Modelka: Patrycja Chabier
    Make-up: Agata Szulc
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dla mnie Good! ...ale Pewnie ktoś będzie miał ale do cieni na policzkach ;p

Domyślnie

hehe zaraz przeczytam ze sie znów czepiam lub próbuję autorowi coś udowodnić Niemniej tym razem zdjęcie może zachwycić poza 2 elementami: ułożeniem ust (nie wiem czemu, mnie ono smieszy) i czarną dziurą ziejącą z ich wnętrza (to mnie wręcz przeraża). Poza tym świetna robota
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

jakaś taka krzywa ta twarz:/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nerdkiler Zobacz posta
    jakaś taka krzywa ta twarz:/
    Szczerze życzę Ci takich epitetów pod Twoim adresem. Przyszło Ci do głowy, że modelka też może przeczytać komentarze pod zdjęciem?

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez otherside Zobacz posta
    Szczerze życzę Ci takich epitetów pod Twoim adresem. Przyszło Ci do głowy, że modelka też może przeczytać komentarze pod zdjęciem?
    A czy to wina modelki, że ją źle pokazałeś? [
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez otherside Zobacz posta
    Faktycznie słowo "krzywa" jako przymiotnik w tym zdaniu pełni funkcję epitetu w odniesieniu do twarzy, jako podmiotu. Ale nie jest to słowo obraźliwe, a jednocześnie zdanie jest w pełni zgodne z prawdą- na pierwszej fotce twarz jest bardzo zdeformowana, i trudno zgadnąć, czy to "zasługa" modelki czy też fotografa, ale czemu niby należy o tym milczeć?

BTW do mnie też komentarz nie był skierowany i też w cudzej sprawie ciągnę dyskusję, bo z absurdem warto walczyć albo chociaż polemizować z wygłaszającym bo.

Domyślnie

Zdjęcie nie jest zrobione na wprost i jak Nerdkiller napisał, dobrze to nie wygląda. Ja bym zdjęcie z takiego kąta wywalił do kosza, albo ewentualnie w PS próbował uratować, może by się dało. Nie miałeś żadnego zrobionego na wprost, że akurat to wybrałeś?

Domyślnie

układ ust nie fajny, psuje calość

noo ale fajne oczy
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Zdjęcie nie jest zrobione na wprost i jak Nerdkiller napisał, dobrze to nie wygląda. Ja bym zdjęcie z takiego kąta wywalił do kosza, albo ewentualnie w PS próbował uratować, może by się dało. Nie miałeś żadnego zrobionego na wprost, że akurat to wybrałeś?
    Zdjęcie nie jest zrobione am face, ale nos jest "na wprost", za to w pionie nos jest pochylony Czyli w skrócie- jakaś krzywa ta twarz.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów