Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Patrycja

Domyślnie Patrycja

Modelka: Patrycja Chabier
    Make-up: Agata Szulc
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dla mnie Good! ...ale Pewnie ktoś będzie miał ale do cieni na policzkach ;p

Domyślnie

hehe zaraz przeczytam ze sie znów czepiam lub próbuję autorowi coś udowodnić Niemniej tym razem zdjęcie może zachwycić poza 2 elementami: ułożeniem ust (nie wiem czemu, mnie ono smieszy) i czarną dziurą ziejącą z ich wnętrza (to mnie wręcz przeraża). Poza tym świetna robota
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

jakaś taka krzywa ta twarz:/

Domyślnie

Zdjęcie nie jest zrobione na wprost i jak Nerdkiller napisał, dobrze to nie wygląda. Ja bym zdjęcie z takiego kąta wywalił do kosza, albo ewentualnie w PS próbował uratować, może by się dało. Nie miałeś żadnego zrobionego na wprost, że akurat to wybrałeś?

Domyślnie

układ ust nie fajny, psuje calość

noo ale fajne oczy
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Zdjęcie nie jest zrobione na wprost i jak Nerdkiller napisał, dobrze to nie wygląda. Ja bym zdjęcie z takiego kąta wywalił do kosza, albo ewentualnie w PS próbował uratować, może by się dało. Nie miałeś żadnego zrobionego na wprost, że akurat to wybrałeś?
    Zdjęcie nie jest zrobione am face, ale nos jest "na wprost", za to w pionie nos jest pochylony Czyli w skrócie- jakaś krzywa ta twarz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nerdkiler Zobacz posta
    jakaś taka krzywa ta twarz:/
    Szczerze życzę Ci takich epitetów pod Twoim adresem. Przyszło Ci do głowy, że modelka też może przeczytać komentarze pod zdjęciem?

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo fajne prace. Fajnie zaświecone i obrobione.
    Aczkolwiek na 1 też mi ta czarna dziura w ustach przeszkadza w odbiorze, przypuszczam, że to ty ją zrobiłeś?
    I wydaje mi się, że nie potrzebie, bo na 2 jest super. Patrycja się świetnie uśmiecha i ząbki fajne.
    Patrycja jest bardzo ładna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez otherside Zobacz posta
    Szczerze życzę Ci takich epitetów pod Twoim adresem. Przyszło Ci do głowy, że modelka też może przeczytać komentarze pod zdjęciem?
    A czy to wina modelki, że ją źle pokazałeś? [
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów