Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Maria

Domyślnie Maria

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zastanawiam się czy cos pisac, bo zaraz wyjdzie, że Cię nie lubię i sie po prostu czepiam A to nieprawda. No, ale do rzeczy: modelka piekna, zaświecone ładnie, ale te włosy na twarzy i kadrowanie całkowicie mi nie podchodzi. Za bardzo cięte jak dla mnie Pozdrawiam.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

tak. modelka piękna

Domyślnie

ja biorę jako całość i zamawiam dokładkę

Domyślnie

A dla mnie za ponuro trochę. No i cięcia (a zwłaszcza dłoni) nie podchodzi mi za bardzo. Modelka cudowna ! Masz inny kadr z tej sesji ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

...modelka i poza supre... ciecie rzeczywiście dziwne.

Batonik
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie jest oryginalne. Niestandardowe cięcie, ciekawa konwersja i wzrok modelki sprawia, że lubie to zdjęcie!

Domyślnie

Ja również kupuje zdjęcie w całości i czekam na więcej.
    Zdjęcie wzbudza we mnie emocje. Modelka i jej uroda jest idealnie podkreślona. Cięcie dłoni moim zdaniem nie ma znaczenia w tym przypadku bo nawet gdyby ta dłoń była - to czy stała by się elementem, który buduje klimat tego zdjęcia? Moim zdaniem - Nie. Jeżeli chodzi o światło - to wszystko jest ok - standardowo i bez udziwnień, chociaż przy tej dziewczynie każdy rodzaj oświetlenia by się sprawdził
    Proszę o więcej takich zdjęć bo na forum jest mało tak naturalnego piękna jakie zostało przedstawione na tym zdjęciu.
    ...........................................

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Pierwsze zdjecie jest swietne. Wymowne . Pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów