Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
NIE nie nie !!!!
Tak nie można niszczyć tak ładnej figurki !!
Co wg do samego zdjęcia to jest kompletnie nie trafione.
Tło jest fatalne - te domy i drut.
Generalnie śmietnik.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Jak zwykle pomysłowo. Aż korci, żeby zmierzyć się ze zdjęciem "Czarna Madonna" ...
drut do retuszu, domy w tle nie wadza. bardzo fajne zdjecie, tak sie zastanawiam czy BW nie byloby lepsze, sprobuj.
Przeczyściłem wątek z tych bzdur. Panowie, już się chce rzygać od tych przepychanek schodzących na coraz to niższy poziom. Nikt nie jest na tyle „dorosły” i mądrzejszy od drugiego żeby przestać zaczepiać, reagować na zaczepki? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, każdy następny post traktujący o autorze albo adwersarzu, zamiast o fotografii, będzie stosownie nagradzany.
Cześć Wojtku,
właśnie miałem spytać, kto tak sprząta.
Choć nie uważam, że zasłużyłem na zamiatanie do jednej śmietniczki z niektórymi "adwersarzami".
Nie chcę tu na nikogo nadawać, ale chciałbym abyś jako Moderator rozróżnił czyjeś osobiste, notoryczne, coraz bardziej bzdurne i chamskie zaczepki (które zresztą bawią mnie niezmiennie) od odpowiedzi na nie z przymrużeniem oka.
Dziękuję za komentarze. Wszystkim.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ale się tu działo.
Nie lubię zdjęć w pełnym słońcu. Zastanawiam się, jak ten kadr spisałby się w pochmurny dzień. Ale pewnie tytuł by się stracił.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
Faktycznie drucik możnaby wystemplować - teraz powoduje że wzrok mi bezwiednie ucieka od figurki po drucie w stronę komina
Reszta OK - fajna głębia i kolorki
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
wpkx - mi się podoba, masz ciekawe podejście do tematów. Przy tej pracy mam wrażenie, jakby było troszkę za dużo magenty
Żałuję, że przegapiłem Twoje riposty ...
Skontaktuj się z nami