Szukaj
Już bardziej prosto nie mogłeś tego wyłożyć.
Kurdę, że ja na to nie wpadłem.
Lubisz grę w kalambury? Może zagramy kiedyś przy okazji?
Krygujesz się, misiu. Ja pamiętam nawet kolorowe ekraniki przed telewizorami - u góry niebieskie, u dołu zielone, przez to oglądało się telewizję.(uprzedzając pytania powiem od razu, że pterodaktyli nie pamiętam, pewnie przespałem)
Krzysztof Paszkiewicz
No to znaczy, że jestem stary, bo pamiętam. Można było telewizor włączyć i wyłączyć i regulować kontrast i jasność. Używało się to ustrojstwo niezbyt często, bo kabel nie był długi, a i tak trzeba było podejść i klepnąć Belwedera w pudło, jak zerwało synchronizację.
NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.
Dopiero w tej chwili dane mi było po raz ujrzeć to zdjęcie.
Niestety fatalne światło o złej porze daje bardzo silny kontrast, ktorego ja nie mogę zaakceptować. Uważam, że bezdyskusyjnie tematem głównym jest figura Matki Boskiej. Bardzo źle, że Jej głowa jest w głębokim cieniu, gdyby wszystko pozostałe było dobre, to uważam, iż ten cień i tak by zdyskwalifikował cały obraz.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Tytuł jak tytuł. Często tutaj brak tytułów, bądź są takie sobie. Zgadzam się, że w tym przypadku tytuł idealnie pasuje.
Ja wyraziłem swoją opinię świadomie pomijając tytuł. Nie chcę żartować z cudzych / niczyich prac. Sądzę, że nie muszę tego uzasadniać. Nie lubię również być w sforze "ujadającej" na 1 osobę choćby ona na to całkowicie ale to całkowicie zasłużyła. Wiem, że jestem staroświecki i mam wiele wad ale nic na to nie poradzę. Powiem nawet, że jest mi dobrze z tymi moimi wadami i nie zamierzam się zmieniać.
Sam widzisz jak inni autorzy są pod tym względem bardzo wrażliwi i ja ich w pełni rozumiem. Zwróć przy okazji uwagę, iż nikt ich nie próbuje ośmieszać, a to już zupełnie inna para kaloszy. Już za samo to dałbym wpkx złotą odznakę i 1 miejsce za niesamowity spokój, cierpliwość i nie obrażanie się. Oczywiście mówię o jego reakcjach a nie zdjęciach.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami