Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Czarnogłowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Faktycznie drucik możnaby wystemplować - teraz powoduje że wzrok mi bezwiednie ucieka od figurki po drucie w stronę komina
    Reszta OK - fajna głębia i kolorki
    Jestem pewien, że Wojtek nie zrobiłby tego zdjęcia, gdyby nie było drutu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Przeciez tutaj jedna z glownych rol odgrywa kolor, Ty tego nie widzisz ? a drut jest potrzebny bo figurka jest pewnie na baterie .
    Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Jestem pewien, że Wojtek nie zrobiłby tego zdjęcia, gdyby nie było drutu.
    Było to dawno, dawno temu, przed wynalezieniem bezprzewodowych figurek.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Było to dawno, dawno temu, przed wynalezieniem bezprzewodowych figurek.
    Wiem - to jest kabelkowy pilot do telewizora! Kto pamięta?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Wiem - to jest kabelkowy pilot do telewizora! Kto pamięta?
    Albo Deus ex machina...

Za młody jestem na Heroda - takie piloty widziałem tylko na filmach.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Albo Deus ex machina...
    Już bardziej prosto nie mogłeś tego wyłożyć.
    Kurdę, że ja na to nie wpadłem.
    Lubisz grę w kalambury? Może zagramy kiedyś przy okazji?
    Za młody jestem na Heroda - takie piloty widziałem tylko na filmach.
    Krygujesz się, misiu. Ja pamiętam nawet kolorowe ekraniki przed telewizorami - u góry niebieskie, u dołu zielone, przez to oglądało się telewizję. (uprzedzając pytania powiem od razu, że pterodaktyli nie pamiętam, pewnie przespałem)
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Już bardziej prosto nie mogłeś tego wyłożyć.
    Kurdę, że ja na to nie wpadłem.
    Lubisz grę w kalambury? Może zagramy kiedyś przy okazji?

Krygujesz się, misiu. Ja pamiętam nawet kolorowe ekraniki przed telewizorami - u góry niebieskie, u dołu zielone, przez to oglądało się telewizję. (uprzedzając pytania powiem od razu, że pterodaktyli nie pamiętam, pewnie przespałem)
    Da Ci ekonet za brak kropki...

Szybki pamiętam, a jakże. Ale stały przed telewizorami, które widziały piloty tylko na swoim luminoforze.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

No to znaczy, że jestem stary, bo pamiętam. Można było telewizor włączyć i wyłączyć i regulować kontrast i jasność. Używało się to ustrojstwo niezbyt często, bo kabel nie był długi, a i tak trzeba było podejść i klepnąć Belwedera w pudło, jak zerwało synchronizację.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Dopiero w tej chwili dane mi było po raz ujrzeć to zdjęcie.
    Niestety fatalne światło o złej porze daje bardzo silny kontrast, ktorego ja nie mogę zaakceptować. Uważam, że bezdyskusyjnie tematem głównym jest figura Matki Boskiej. Bardzo źle, że Jej głowa jest w głębokim cieniu, gdyby wszystko pozostałe było dobre, to uważam, iż ten cień i tak by zdyskwalifikował cały obraz.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Bardzo źle, że Jej głowa jest w głębokim cieniu, gdyby wszystko pozostałe było dobre, to uważam, iż ten cień i tak by zdyskwalifikował cały obraz.
    Tylko, że ten cień -- w połączeniu z tytułem „robi” to zdjęcie.
    To co najmniej jakbyś napisał, że ciasteczka cynamonowe, nawet gdyby były wypieczone najlepiej pod słońcem i wszystkie składniki były mniamuśne… są i tak do d… kitu, bo ktoś dosypał cynamonu.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Unhappy

Tytuł jak tytuł. Często tutaj brak tytułów, bądź są takie sobie. Zgadzam się, że w tym przypadku tytuł idealnie pasuje.

Ja wyraziłem swoją opinię świadomie pomijając tytuł. Nie chcę żartować z cudzych / niczyich prac. Sądzę, że nie muszę tego uzasadniać. Nie lubię również być w sforze "ujadającej" na 1 osobę choćby ona na to całkowicie ale to całkowicie zasłużyła. Wiem, że jestem staroświecki i mam wiele wad ale nic na to nie poradzę. Powiem nawet, że jest mi dobrze z tymi moimi wadami i nie zamierzam się zmieniać.
    Sam widzisz jak inni autorzy są pod tym względem bardzo wrażliwi i ja ich w pełni rozumiem. Zwróć przy okazji uwagę, iż nikt ich nie próbuje ośmieszać, a to już zupełnie inna para kaloszy. Już za samo to dałbym wpkx złotą odznakę i 1 miejsce za niesamowity spokój, cierpliwość i nie obrażanie się. Oczywiście mówię o jego reakcjach a nie zdjęciach.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów