Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: MP w karate

Domyślnie

To się rozumie samo przez się, że nie lecą 3 metry. I tak miałeś dobrze. Ja ostatnio na Torwarze przy jednej walce zdążyłem zrobić 3 (słownie: trzy) zdjęcia: 1. Zawodnicy na ringu. 2. Zadanie pierwszego ciosu. 3. Przeciwnika na deskach. Kto oglądał na Polsat Sport wie o czym mówię. Hehe a martwiłem się, że powinienem zmienić już kartę, bo tylko 20 fotek na niej zostało... Finał zresztą był taki 50:50 - połowa fotek z całej gali, reszta z walki wieczoru Następna walka Diablo ponoć w Niemczech - miejmy nadzieję, że będzie mniej kelnerów. No i D200 już jest na pokładzie .

A fotki masz naprawdę w ciekawym stylu - nie tak często spotykanym.

Domyślnie

bardzo mi sie podobaja... moze wlasnie przez ta, jak to niektorzy okreslili- sterylnosc- naprawde super. czarne tlo, dwoch zawodnikow i ew. sedzia- mi to bardzo pasuje
    1,6, 7 bardzo dobre
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Te zawody odbyly sie w tym roku??? Ostatnio bylem na mistrzostwach europy Oyama Cup w 1993 roku. Posluchac na zywo Oyame to jest cos, tylko szkoda ze w tamtych latach nie mialem aparatu.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    Te zawody odbyly sie w tym roku??? Ostatnio bylem na mistrzostwach europy Oyama Cup w 1993 roku. Posluchac na zywo Oyame to jest cos, tylko szkoda ze w tamtych latach nie mialem aparatu.
    No w tym roku to nie. To są zdjęcia z 2006r.
    XXXIII Mistrzostwa Polski w Karate Kyokushin odbyły się w Katowicach 22-23 kwietnia 2006
    VII Mistrzostwa Polski Open Karate Kyokushin Kielce 2006 odbyły się 9 grudnia.

W tym roku mistrzostwa będą w podobnych terminach odpowiednio: w Rzeszowie i Krośnie,
    a już 18 marca blisko ciebie bo w Gliwicach odbędą się
    Mistrzostwa Makroregionu Śląskiego.
    Pozdrawiam

Domyślnie

bardzo fajne foty. 7 tez mi się najbardziej podoba. no i światło jest rewelacyjne, rzadko zdarza się na halach takie fajne oswietlenie. sterylność ma swój urok i mi się podoba.
    faktycznie, zdjęciom, jak dla mnie brakuje części 'emocjonalnej': jakiejś krwi, twarzy, grymasów itp, takie są 'techniczne'. ale wykonane bez zarzutu.

Domyślnie

mi tez sie podobaja !!
    raszplum raszpalinelium antinazizmum plum

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów