Szukaj
Odrobinkę ostrości i zdecydowanie kolorystyka - popatrz na odcień skóry. Znajomy serwisant powiedział mi kiedyś skąd bierze się tak nienaturalny odcień skóry. Japończycy często chcą upodabniać się do europajczyków - my w ich oczach jesteśmy różowi jak prosiakiStąd w japońskim sprzęcie pojawiają się takie tendencje. Popracuj nad kolorystyką - będzie OK
IMHO to przede wszystkim brakuje pokazanej dynamiki tego sportu.
Ano troszku dluzsze czasy i by bylo pieknie. Brakuje mi tez niestety kopniaka z polobrotu.Taki efektowny a tak go nie widac. No chyba ze w Kyokushin sie go nie stosuje.
Ten ostatni jest z obrotu, ale chyba faktycznie zbyt krótkie czasy... Choć prawie wszystkie zdjęcia z zawodów karate ,które można w sieci znaleźć w sieci są koszmarnie poruszone. Inną kwestią jest, że ci w białych piżamach obrzydliwie szybko (czy też może gwałtownie) się poruszają![]()
A mnie się podobają właśnie dlatego, że są jakieś takie "inne" i kolorystycznie (czerń w tle i punktowe światła) i "sterylne" - brak innych elementów/widzów itp. 1 i 6 IMO najlepsze.
Avatar nie jest aktualny - już nie palę.
Ja też nie wiem czego od nich chcecie. Ta "sterylność" dodaje im swoistego uroku.
Nie będę czepialski - 1 i 6 są OK.
Pozdrawiam
Tomek
Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...
W pełni się zgodzę; 1 i 6 najlepsza.
a mi brakuja pana Mijagi czy jakos takhehe nie no zartuje... jak dla mnie ok, bardzo lubie ciemne tła... nie wiem jakos niektorym to nie pasi:/
Skontaktuj się z nami