Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kamila

Domyślnie Kamila

Ostatnio edytowane przez calem ; 17-05-2011 o 19:31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez calem Zobacz posta
    Miłych wrażeń rzycze
    Co robisz??

Domyślnie

ups.. to się ortografią popisałem

Domyślnie

Kolejna księżniczka w polu...
    po co ona tarza się w tej trawie (w tych swoich ładnych ciuszkach i dopracowanym makijażu) i co tam robi to krzesło...?!

nie przemyślałeś stylizacji.

Domyślnie

Zdjęcia ładne, przyjemne w odbiorze, ale... nudą wieje. Identyczna mina modelki (na dwóch czy trzech starała się ni to uśmiechnąć ni zmienić trochę wyraz twarzy, ale wyszło średnio), identyczna stylizacja, identyczne tło (trawa, zielen) i tylko pozy inne. Mnie to nie przekonuje, cały set mozna by zamknąć w 3 ujęciach: Siedzi na trawie, siedzi na krzesle, leży na trawie. Pozostałe ujęcia są podobne i nie zatrzymują na dłużej. Szkoda.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Zdjęcia mi się podobają, nawet akceptują taką stylizację i miejsce (co kto lubi) Aczkolwiek zgadzam się z Remikiem, iż są bardzo podobne... Aaa i to krzesło bym sobie jednak podarował
    Wybieram 1,4,6

Pozdrawiam,
    iM.

Domyślnie

Modelka ma bardzo ciekawą urodę. Ja bym ją widział w stylizacji na lata 20'-30' z fifką, woalką i miną zimnej a zarazem dystyngowanej damy (coś a la 7.). Może poszalałbym z nieco ponurym plenerem (na pewno nie trawka) w stylu gangsterskiej dziupli. Inna fryzura i makijaż.

Ach, się rozmarzyłem...
    Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

te nogi takie jakieś niefortunne

Domyślnie

jak dla mnie tylko 4 i 6
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Uprawnienia umieszczania postów