Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    To jest zdecydowanie najwazniejsze u specjalisty od aparatow, aby poprawnie polskiego uzywal. Jak bys kiedys w NYC byl to czasem nie wstepuj do Camera Clinic, bo tam pracuje dwoch Japonczykow w podeszlym wieku, ktorzy sa niesamowici w tym co robia (jeden z najlepszych nie fabrycznych serwisow na tej planecie) ale ciezko sie z nimi po angielsku dogadac, wiec tez nie warto.
    Ale japońskiego chyba nie kaleczą?
    FX był i się zmył...

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rg2000 Zobacz posta
    Ale japońskiego chyba nie kaleczą?
    A jakie to ma znaczenie ? Ty naprawde oceniasz czyjas fachowosc po znajomosci jezyka ojczystego ?

Domyślnie

Ja bym jednak wrócił do merituma. Dla mnie może być i Japończyk, byle mi wyregulował dalmierz. Nie potrafię ocenić kompetencji serwisu na odległość. Macie jakieś sugestie gdzie można pacjenta wysłać?
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Ja po prostu uczulony jestem na takie kwestie, ot zboczenie zawodowe z dawnych lat. Co do dalmierza zapytam znajomego, czy podjąłby się takiego zadania.
    FX był i się zmył...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Macie jakieś sugestie gdzie można pacjenta wysłać?
    A dzwoniłeś tam, gdzie Ci podałem?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Yes, yes, yes. Dzwoniłem do niego. Pozwól drogi moderatorze (dobra, będzie trochę wazeliny i podlizywania, w końcu i modowi okruchy pozytywnych emocji się od czasu do czasu należą), że poproszę cię o pośrednictwo w tej sprawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Yes, yes, yes. Dzwoniłem do niego. Pozwól drogi moderatorze (dobra, będzie trochę wazeliny i podlizywania, w końcu i modowi okruchy pozytywnych emocji się od czasu do czasu należą), że poproszę cię o pośrednictwo w tej sprawie
    Bujaj się!

To kumaty gość, wiem, że ma za sobą wiele szkoleń w niemieckich fabrykach sprzętu precyzyjnego. Cieszę się, że jest skłonny pomóc. Jak coś, to dzwoń, pisz, ślij i co tam jeszcze chcesz.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A to padalec! Ja do niego z sercem na dłoni, a ten kąsa. Tyłek mu miodkiem smaruje to nie pasuje. Ekonet daj się pogłaskać .
    A poważnie, chyba faktycznie otworzę przytułek dla dogorywających analogów. Zeiss Ikon 6x9 - padła migawka, miech dziurawy, pogięte prowadnice, Yashica electro (druga, bo jedna działa) wylały baterie, coś nie styka elektryka, leży w szpitalu (serwisie), w Yashice 124G za wymianę uszczelnień serwis zaśpiewał 200 zeta (sam to zrobię, zestaw na ebayu kosztuje 10 usd z przesyłką), a teraz moja Bessa ma zeza. Jest też na szczęście trochę zdrowych

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów