Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: w borze

Oszczędny w słowach Awatar constancja
    Miasto
    Bory Tucholskie

Domyślnie w borze

Witam.
    Mały set zza mojego płotu.

1.
    2.
    3.
    Zapraszam i dziękuję za wszelkie uwagi.

Domyślnie

las to trudny temat, jedynka trochę za "płaska", 2 zbyt ciemna jak dla mnie, ale na 3 bardzo ładny kadr, i złapane światełko robi wrażenie

Domyślnie

Trójka bardzo dobra. Jedynkę przyciąłbym z lewej, aż za drzewo pierwszoplanowe, nic tam ciekawego nie ma, a kadr zyskałby zdrowsze proporcje. Dwójka za ciemna w głębi.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

mz. najlepsza jest dwojka z ty pięknie podswietlonym pasem paproci, ale Duder słusznie zauważ że w głębi jest zbyt ciemno

Domyślnie

Temat niełatwy, zestaw przyzwoity, moim zdaniem trójka wygląda najciekawiej
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

maniak666
    Gość

Domyślnie

Rano na "pracowym" monitorze to widziałem, ale już tam trojeczka najbardziej gadała. Z uwagami Dudera i Harba.

Domyślnie

Dwójka z ładnym światłem na paprociach, no trochę za ciemno w głębi , 3 bardzo dobra.Pozdrawiam

Domyślnie

Nie bede oryginalny i napisze, ze na 2 troche za ciemno w glebi. Widzialbym to tak 0,3-0,5EV na plus. A swiatlo na paprociach mega zlapane. 3 jeszcze przyjemna.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów