Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Nadruki na CD/DVD

Ktoś może polecić jakaś drukarkę do płyt CD/DVD w normalnych pieniądzach lub firmę która robi takowe w dobrej cenie?

Domyślnie

Dobra cena czyli ?
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

może nagrywarka DVD z lightscribe'm, można też kupić w sklepach naklejki do drukowania i naklejania na płyty DVD, może takie rozwiązanie.
    Ostatnio edytowane przez fotograf58 ; 17-05-2011 o 10:32

Domyślnie

uzywam canona ip4700. Calkiem przyzwoicie wyglada zadrukowana plyta

Domyślnie

Naklejek to w ogóle nie bierzmy pod uwagę bo takie płytki po jakimś czasie nie chcą się odtwarzać.
    Z drukarek to Canon Pixma IP4850 (zastępuje IP4700) lub Epson EPSON STYLUS PHOTO P50.
    Obie posiadają funkcję nadruku na CD/DVD i wypluwają całkiem przyzwoite zdjęcia
    Ostatnio edytowane przez marcinc ; 17-05-2011 o 10:38

Domyślnie

Epson EPSON STYLUS PHOTO P50 - na płytach bardzo fajnie, na papierze foto - rewelacyjnie.
    Polecam.
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Dzięki, to już wiem jaka drukarka. A jakaś firmę możecie polecić? Potrzebuje około 300sztuk takich samych płyt i nie wiem co mi wyjdzie bardziej opłacalnie

Domyślnie

na tuszu dołączonym do drukarki Canon IP4700 wydrukowałem ok. 200 płyt. Jakość bdb.

o epsonie słyszałem że mniejsze przebiegi zrobi, a canon znajomego zrobił ok. 10000 płyt i dopiero poszła głowica.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Canon ip4850 jadę już na niej 4 kpl zamienników i jakość wydruku niczym się nie różni od oryginalnych tuszy. Jakość zadruku cd/dvd bardzo dobra.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów