Ktoś może polecić jakaś drukarkę do płyt CD/DVD w normalnych pieniądzach lub firmę która robi takowe w dobrej cenie?
Szukaj
Ktoś może polecić jakaś drukarkę do płyt CD/DVD w normalnych pieniądzach lub firmę która robi takowe w dobrej cenie?
Dobra cena czyli ?
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
może nagrywarka DVD z lightscribe'm, można też kupić w sklepach naklejki do drukowania i naklejania na płyty DVD, może takie rozwiązanie.
Ostatnio edytowane przez fotograf58 ; 17-05-2011 o 10:32
uzywam canona ip4700. Calkiem przyzwoicie wyglada zadrukowana plyta
Naklejek to w ogóle nie bierzmy pod uwagę bo takie płytki po jakimś czasie nie chcą się odtwarzać.
Z drukarek to Canon Pixma IP4850 (zastępuje IP4700) lub Epson EPSON STYLUS PHOTO P50.
Obie posiadają funkcję nadruku na CD/DVD i wypluwają całkiem przyzwoite zdjęcia![]()
Ostatnio edytowane przez marcinc ; 17-05-2011 o 10:38
Epson EPSON STYLUS PHOTO P50 - na płytach bardzo fajnie, na papierze foto - rewelacyjnie.
Polecam.
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
Dzięki, to już wiem jaka drukarka. A jakaś firmę możecie polecić? Potrzebuje około 300sztuk takich samych płyt i nie wiem co mi wyjdzie bardziej opłacalnie![]()
na tuszu dołączonym do drukarki Canon IP4700 wydrukowałem ok. 200 płyt. Jakość bdb.
o epsonie słyszałem że mniejsze przebiegi zrobi, a canon znajomego zrobił ok. 10000 płyt i dopiero poszła głowica.
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Canon ip4850 jadę już na niej 4 kpl zamienników i jakość wydruku niczym się nie różni od oryginalnych tuszy. Jakość zadruku cd/dvd bardzo dobra.
Skontaktuj się z nami