Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Inicjacja

Domyślnie Inicjacja

Cześć. Po kilkunastu miesiącach "podglądania" forum postanowiłem także coś zamieścić. Poniższe zdjęcia to efekt mojej pierwszej sesji z modelką i w studio. Zapraszam do komentowania. (modelka: Sylwia)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Generalnie jak na pierwsze studyjniaki to wporzo. miejscami na granicy przepału ( a może jest bo jeszcze nowego Mac-a nie ustawiłem ) no i mina modelki na 4 i 6 iście cierpiętnicza
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

ciut za mocno świecisz plus popracuj nad kolorem skóry - żółto pomaranczowo wyszło.

Domyślnie

Mnie 4, 5 i 6 najbardziej podeszły, choć 5 dość zatrważające emocje u mnie wywołuje
    Dwójka MZ średnia - dość niekorzystnie pokazana modelka, tak pyzowato wyszła.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Dzięki za konstruktywne komentarze, wczoraj obawiałem się, że będzie bardziej krytycznie. Mina modelki momentami faktycznie wskazuje na cierpienie, ale ja się jej nie dziwię to była dla niej bardzo męcząca prawie 8 godzinna sesja z totalnymi nowicjuszami.

Domyślnie

modelka miodna ale jak już kolega wyżej napisał troche za mocno błyskane i kolor skóry żółto-pomarańczowy miejscami.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów