Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

...dobra robota Jarek, moja seria też została nazwana "ciut zimną". Biorąc pod uwagę warunki i tempo próby wykorzystania miejscówki to sądzę że naprawdę dobrze sobie poradziłeś.
    A na jedynce w LG za drzewkiem to tam jakiś zwierzak łaził? Ja go u siebie nie mam.
    Twój debiut w dziale uważam za bardzo udany, nie chomikuj na dysku tych kadrów dawaj więcej.

Domyślnie

W żadnym razie nie powiedziałbym, że chłodne, no może 1. troszkę. Dobra trójca.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dzięki za uwagi i w sumie pozytywne przyjęcie.

Podszedłem do tematu ponownie i oto efekty...

4
    Poprawiona 1 - ocieplona, czy lepsza?
    (Mariusz mój kadr jest kilka minut późniejszy i stąd był ten pies)

5
    Kadr podobny do 2

6

Domyślnie

...u mnie 4-ka zdecydowanie ładniejsza.

Domyślnie

hmmm...troszkę przejadły mi się te trawiasto-pofalowane kadry z długiej lufy....Mam wrażenie że jakaś moda ostatnio się na to zrobiła i każdy w dorobku chce mieć taką swoją "Toskanię"
    Co nie zmienia faktu że jak na Mazowszu natknę się na taki widoczek to też pewnie aparat z torby wyciągnę

Co do zdjęć to drugi set wydaje się być lepszy, ale biorąc pod uwagę to co napisałem na początku pewnie jutro o nim zapomnę
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    hmmm...troszkę przejadły mi się te trawiasto-pofalowane kadry z długiej lufy....Mam wrażenie że jakaś moda ostatnio się na to zrobiła i każdy w dorobku chce mieć taką swoją "Toskanię"
    Co nie zmienia faktu że jak na Mazowszu natknę się na taki widoczek to też pewnie aparat z torby wyciągnę
    To ja już swoich nie będę pokazywał
    Bartek a na Mazowszu to w ogóle jest możliwy taki widoczek?

Jarek no i po bólu masz debiut w krajobrazie, ogólnie podoba się
    Nie taki diabeł straszny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta

To ja już swoich nie będę pokazywał
    Bartek a na Mazowszu to w ogóle jest możliwy taki widoczek?
    A pokazuj - najwyżej nic nie napiszę A u nas niet takich widoczków - trzeba w bryke się wpakować i gdzieś podjechać
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...u mnie 4-ka zdecydowanie ładniejsza.
    Znaczy się czegoś się nauczyłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Trochę szerszych też się znajdzie (może w drugim secie), ale ogólnie to panuje tam dość spory bałagan w plenerze, stąd te wąskie kadry.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów