Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: electroworld

Domyślnie electroworld

Temat dobrze wszystkim znany. Tym razem pokolorowany złotą godziną i zafarbem od połówki, który mz ładnie zagrał na tym zdjęciu.

Domyślnie

Ja bym wyciągnął trochę szczegółów z 'tej czarnej poprzecznej linii' - reszta podoba mi się.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Schody bym wyprostował. A tak na poważnie to kominy. Co to za połówka tak paskudnie farbuje?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ciekawy kadr. Mz. kolor tu nie pasuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Co to za połówka tak paskudnie farbuje?
    Hitech 0.9

Domyślnie

Eee, też mam i takich cudów mi nie robi. Chyba miałeś światło bardzo z boku i pod jakimś pechowym kątem. Osłonkę trzeba nabyć.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

kardr oryginalny, ale mam problem na czym skupić wzrok. Zobaczył bym to w agresywnym B&W
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Eee, też mam i takich cudów mi nie robi. Chyba miałeś światło bardzo z boku i pod jakimś pechowym kątem. Osłonkę trzeba nabyć.

Pytanie tylko, czy wiadomego pochodzenia ten hitech.....takie zafabry wychodzily z hitechow w polaczeniu dwoch filtrow i to niezaleznie pod jakie swiatlo. Wnioskuje, ze tutaj byl jeszcze jakis pelen ND i stad klopoty z kolorem.
    Kadr uwazam za zbyt ciezki, schody nie dosc, ze krzywo to jeszcze ciaza w kadrze.....sama elektrownia ciekawie i jednak elektrownia bym zagral jako tematem

Domyślnie

tak, sama połówka nie farbuje. Na zdjęciu w połączeniu z BW 3.0. Nie za bardzo rozumiem dlaczego schody krzywe .. ?

Domyślnie

Ciekawe spojrzenie. Podoba się.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów