Temat dobrze wszystkim znany. Tym razem pokolorowany złotą godziną i zafarbem od połówki, który mz ładnie zagrał na tym zdjęciu.
Szukaj
Ja bym wyciągnął trochę szczegółów z 'tej czarnej poprzecznej linii' - reszta podoba mi się.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Schody bym wyprostował.A tak na poważnie to kominy. Co to za połówka tak paskudnie farbuje?
A new shit has come to light...
Ciekawy kadr. Mz. kolor tu nie pasuje.
Eee, też mam i takich cudów mi nie robi. Chyba miałeś światło bardzo z boku i pod jakimś pechowym kątem. Osłonkę trzeba nabyć.
A new shit has come to light...
kardr oryginalny, ale mam problem na czym skupić wzrok. Zobaczył bym to w agresywnym B&W
Pytanie tylko, czy wiadomego pochodzenia ten hitech.....takie zafabry wychodzily z hitechow w polaczeniu dwoch filtrow i to niezaleznie pod jakie swiatlo. Wnioskuje, ze tutaj byl jeszcze jakis pelen ND i stad klopoty z kolorem.
Kadr uwazam za zbyt ciezki, schody nie dosc, ze krzywo to jeszcze ciaza w kadrze.....sama elektrownia ciekawie i jednak elektrownia bym zagral jako tematem![]()
Nikon http://greg77.com/
tak, sama połówka nie farbuje. Na zdjęciu w połączeniu z BW 3.0. Nie za bardzo rozumiem dlaczego schody krzywe .. ?
Skontaktuj się z nami