Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez georghe Zobacz posta
    DNO !
    Najdelikatniejsze określenie tego co zobaczyłem.
    Szerszego komentarza to G***O nie jest warte....
    Że też sie MISTRZUNIU pofatygowałeś z komentarzem.... w sensie - w imieniu Pancernych Rusałek chciałem Ci podziękować za ten komentarz [SIC!]
    PS:
    Jeżeli syn Twoj lub córka Twoja przebiera się w jaskrawe kostiumy, z wielkimi cyckami i pije alkohol z kubków Nikona, to wiedz, że coś się dzieje
    Ostatnio edytowane przez DonMaliniacco ; 05-06-2011 o 01:50

Domyślnie

Jajcarze , lubię takich ...gratuluję .
    G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchatek-cz-wa Zobacz posta
    gratuluję poczucia humoru
    i wielkiego dystansu do samych siebie bo niestety to rzecz rzadka

milej zabawy i czeka na ciag dalszy

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

O matko! Nie chciałem tego oglądać! Naprawdę nie chciałem. Ale nie mogłem przestać. Brrrr, aż mną do teraz wstrząsa....
    Najbardziej urzekła mnie praca stylistki, dwojącej się i trojącej by panie na planie wyglądały tak pięknie i estetycznie...

BRRRRRRRRRR!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    O matko! Nie chciałem tego oglądać! Naprawdę nie chciałem. Ale nie mogłem przestać.
    To działa jak narkotyk, nie?

Najbardziej urzekła mnie praca stylistki, dwojącej się i trojącej by panie na planie wyglądały tak pięknie i estetycznie...
    Wtedy była po 3 głębszych, dzisiaj bierze Relanium 100, bo nie może się po tym otrząsnąć

BRRRRRRRRRR!
    Połowa czerwca a jeszcze potrafi przymrozić

Pozdrawiamy!

Domyślnie

normalnie padłem - - ale widać ze zabawa była przednia

Domyślnie

Najgorzej, ża jak wdać na filmach , tylnia zabawa też byłą ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Jeżeli syn Twoj lub córka Twoja przebiera się w jaskrawe kostiumy, z wielkimi cyckami i pije alkohol z kubków Nikona, to wiedz, że coś się dzieje
    Jeżeli jesteś takim bystrzakiem za jakiego chciałbyś uchodzić napisz / wytłumacz co miałeś na myśli bo choćbym chciał nie potrafię się odnieść do tych słowotwórczych wymiocin, które wyprodukowałeś.
    Próbowałem na trzeźwo, próbuję na nieco zwolnionych obrotach i nadal marnie mi idzie...
    Widzę tylko zmarszczki (jakiś avatar?), jakiś stary organizer.... eee... to na pewno nie Ty..
    Przecież Nikoniarz nie może być tak wredny i bucowaty... (za wyjątkiem jednego ślepego, nadgorliwego moderatora)
    Ostatnio edytowane przez georghe ; 12-06-2011 o 01:37
    Nikon

Domyślnie

Jeżeli jesteś takim bystrzakiem za jakiego chciałbyś uchodzić napisz / wytłumacz co miałeś na myśli bo choćbym chciał nie potrafię się odnieść do tych słowotwórczych wymiocin, które wyprodukowałeś.
    Próbowałem na trzeźwo, próbuję na nieco zwolnionych obrotach i nadal marnie mi idzie...
    To mnie akurat nie zaskakuje

Widzę tylko zmarszczki (jakiś avatar?), jakiś stary organizer.... eee... to na pewno nie Ty..
    Przecież Nikoniarz nie może być tak wredny i bucowaty...
    Zdecydowanie wolalem Twoja pierwotna wersje (sprzed edycji) mowiaca o tym, ze Nikoniarz nie moze byc taki brzydki

Nie pros, zebym tlumaczyl to zdjecie...

PS:
    W nocy uprawialem sex ze zrolowanym walem z koldry i niestety pekla mi guma... nie przeszkadzalo mi to i zbagatelizowalem sprawe, ale teraz doszlo do mnie (dzieki Tobie), ze pierwsza rzecza, ktora dzisiaj zrobie bedzie rajd do apteki po Postinor...

Domyślnie

podbijam dla młodszego pokolenia
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów