Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Polne

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Polne

Takie dwa polne minimale . Proszę o uwagi i porady.
    Pozdrawiam

1.
    2

Domyślnie

Nr dwa ladnie gra.....szkoda, ze niebo nie dolaczylo sie do spektaklu z podlogi
    Jedynka, ok, ale bez szalu

Domyślnie

Dzięki za uwagi wiem że kadry nie porywają bardziej chodzi i o obróbkę bo ciągle mam jeszcze problemy.pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka trochę sprana i jakby zazieleniona. Jakoś tak to widzę. Dwójka całkiem OK.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Jedynka trochę sprana i jakby zazieleniona. Jakoś tak to widzę. Dwójka całkiem OK.
    Jestem za.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

1 to klasyczne nikonowskie kolorki akurat w tej scenerii świetnie się sprawdzają, przynajmniej w mojej ocenie.
    2 chętnie obejrzałbym w kolorze.
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RzeckiDG Zobacz posta
    1 to klasyczne nikonowskie kolorki akurat w tej scenerii świetnie się sprawdzają, przynajmniej w mojej ocenie.
    2 chętnie obejrzałbym w kolorze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Dokładnie, kolorystyka cosik szwankuje dla mnie zdecydowanie tak jak w wersji FHR

Domyślnie

Marianie kadrowo poprawnie, a obróbka wychodzi Ci coraz lepiej na jedynce w LD i PD rogu widać, że wyciągałeś z cienia, należałoby zwiększyć kontrast i nasycenie aby wyglądało naturalniej, natomiast na dwójce widziałbym podłogę z większym kontrastem
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 15-05-2011 o 13:51 Powód: błąd ortograficzny 'zwiękrzyć'
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

BW chyba jest jednak lepsze - zasadniczo 1-ka też całkiem OK, ale po kolorystycznej poprawce
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów