Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kasia & Slawek

Domyślnie Kasia & Slawek

Otre mas.
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Domyślnie

Nie wiem dlaczego mam takie odczucia, ale nie podoba mi się ułożenie ręki modela. Zupełnie nie tak. Reszta dla mnie na plus.

Domyślnie

Super technicznie, ładne światła, spojrzenie, moment itd. rewelka. Co do ręki to moze faktycznie lepiej komponowalaby sie na ramieniu modelki, nieco zaslonieta wlosami, odryla by dekolt. Ale o gustach sie nie dyskutuje, widocznie tak zobaczyl to autor +++++
    d70s + 50m 1.8 + dx 18-70 + 70-300G + sandisk 1gb + jakies tam światła, jakies tam wizje.. szczere chęci i kompletny brak czasu

sailor
    Gość

Domyślnie

modelka malo zainteresowana calujacym ja facetem skoro w obiektyw patrzy .. a jesli mial to byc zainscenizowany moment to za malo w nim emocji. reka modela lezy na tym dekolcie jakby sie zastanawial.. piescic czy dusic .. ogolnie swiatlo ok .. modele nie zagrali.

Domyślnie

Sailor, opinia trafiona w 100%
    POZDRAWIAM
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Nie inscenizowane specjalnie, cykniete w tym momencie bo wydawalo mi sie ze bedzie pokazywac kto dominuje. Niestety faktycznie wyszly jakies emocje chlodne, dystans i brak zainteresowania. Mialo byc dobrze wyszlo jak zwykle
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

technicznie może i dobre, ale może być dowodem w sprawie o molestowanie seksualne ...model napastuje, modelka spogląda na fotografa z nadzieją w oczach i grymasem ust - przerwij to!
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów