Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

ano .. bede jeszcze studentem przez 1.5 roku ( kto wie moze dluzej ) ale udalo mi sie z pania kanclerz dogadac ze dostane swoje pomieszczenie (bez oplat) i chce je urzadzic na moje male studio .. mialem zamiar niedlugo popytac conieco na forum o studyjne sprawy no i czytajac ten topic doszedlem do wniosku ze by sie przydalo takie male kompedium wiedzy do fotografii studyjnej dla mlodych adeptow fotografii
    | D70 | 50/1,4 D | 85/1,8 | Sigma 10-20 | Lowepro Nova 3 | SB-800 | Kiev88 |

Domyślnie

GrZeCh, dobra opcja musze ci powiedziec chyba musze udac sie do swojego dziekana i rektora jednoczesnie

Domyślnie

no sprobowac warto .. nic nie szkodzi no nie? .. teraz tylko 3mam kciuki aby dotrzymali slowa .. bo te moje pomieszczenie jest w podziemiach lekko i teraz robia tam remont wiec bede mial odnowione pomieszczenie :> za ladne aby bylo prawdziwe
    | D70 | 50/1,4 D | 85/1,8 | Sigma 10-20 | Lowepro Nova 3 | SB-800 | Kiev88 |

Domyślnie

GrZeCh, nie zla spraqwa zastanawiam sie czy nie zrobic kola naukowego wtedy jeszcze jakies kase moze rektorat da.

Domyślnie

Takie pytanie co do parasolki: czy lepiej 110cm czy 90cm? Czy sa to duze roznice?

Domyślnie

Ja nie widzę różnic, ale niech się specjaliści wypowiedzą

Biała
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    Ja teraz zastanawiam sie jak zrobic z namiotu softboksa i ramke na lampe tylko musze miec i bede mial bardzo duzy i bardzo tani softbox
    Saint - jestem ciekaw co wyszło z Twoich przemyśleń
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    ja pozyczylem od znajomego chinczyka cy-250, ale na poczatku czerwca bede mial dwie Marko Flash Apus 600 z softboksem i plastrem miodu musze jeszcze dokupic sobie jakas zgrabna torbe na to i moge ruszyc w teren
    A prad pociagniesz z drzew?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

gmoszkow, możesz dorzucić do wątku przykładowe zdjecia z tego zestawu
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów