Daj Bozia takie świecenie na polskich koncertach. Na naszych estradach panuje nastrój (czytaj mrok). Dlaczego !?
Szukaj
Daj Bozia takie świecenie na polskich koncertach. Na naszych estradach panuje nastrój (czytaj mrok). Dlaczego !?
501-712-525
a ja bym takich jak Ty wykopał z koncertu, ostatnio jak byłem w Łodzi na Watersie to takich pstrykaczy były dziesiątki
robią dokumentacje dla rodziny i sąsiadów a reszcie przeszkadzają w koncercie, osoby niższe niż 180cm nie widziały nic poza wyciągniętymi rękoma "reporterów"
byłeś na koncercie czy na zdjęciach?
Jaka "świeżość" panuje na tych zdjęciach, pierwszy raz mi się podobają fotki tego typu! Super
Doprawdy? No co Ty nie powiesz...
To musiałbyś chyba wykopać tak na oko 80% widowni.
Bo wystarczyło się obejrzeć do tyłu i na boki i wszędzie widziało aparaty, telefony komórkowe i kamery...
Wszystkim pozostałym dziękuję za komentarze.
Nie spodziewałem się, że foty z kompaktu tak sie spodobają.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Moving Pictures to mój ulubiony album. Byłem kiedyś na ich koncercie, jak mieli trzydziestolecie działalności. Dają radę Panowie i świetnie się ich słucha. Zdjęcia, jak na kompakta świetne. Potwierdzają tylko, że Canon góruje w segmencie "małpek".
W dzisiejszych czasach, kiedy aparaty mamy w komórkach, jest to dość ryzykowne stwierdzenie, żeby takich ludzi wyrzucać. Chciałbyś chodzić sam na koncerty?
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
czyste, klasyczne kadry. biorac pod uwage ograniczony sprzet robia jeszcze wieksze wrazenie. szkoda tylko tych ramek. przeszkadzaja w odbiorze.
Eeee... Jakich ramek?
Aaaa, o to chodzi.
No takie robię, jak wrzucam na swoją galerię.
Ale w czym to przeszkadza...?
Skontaktuj się z nami