Szukaj
d70s + 50m 1.8 + dx 18-70 + 70-300G + sandisk 1gb + jakies tam światła, jakies tam wizje.. szczere chęci i kompletny brak czasu
dla mnie super ale wolalbym bez metali ciezkich
OK - munis za metale choć kolczyk spoko
jak światło, garniak, kapelusz oraz mocne spojrzenie na tak
to minus za rażacy napis CASIO (wolałbym go schowanego pod rękaw i może lekko wychodzący)
ćwiek - no coź - może nie pasuje do garnituru - w samym sobie nic nie widze
Pozdr
Paweł
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Podoba sie... Ale faktycznie -- metale nieco zbyt przyciagaja wzrok.
Osobiscie poprawilbym nieco ekspozycje, zmienil tonacje i kadr, oraz dodal malego softa... Ot, chociazby tak:
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
stig - dziękuje
Jednak soft nie leży mi zupełnie do klimatu. Co do ćwieka hm to jednak integralna częsc mnie i nie mialem zamiaru z niej rezygnowac. Co do zegarka - racja. Niefortunnie sie dobrał. Widze w jego miejscu ładny okrągły zegarek z bialą tarczą. Niestety nie mam takiego, odwrócilem ten i jest w miare ok.. jednak następnym razem z pewnoscią zrezygnowałbym z niego. Bo to pierwsza rzecz na którą zwrocilem uwagę na NIE. Pozostała ekspozycja. Ciemniejszy klimat znacznie bardziej mi odpowiada, jest naturalny. Mam podobne zdjęcie gdzie błysnąłem troche mocniej, wybrałem to.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. No i zapraszam do oceniania tryptyku.
ps. nie szkoda Ci tego kapelusza, ze go tak pokroiłes?)
d70s + 50m 1.8 + dx 18-70 + 70-300G + sandisk 1gb + jakies tam światła, jakies tam wizje.. szczere chęci i kompletny brak czasu
zdejm kazika fingiel i kolczyka bedzie git
raszplum raszpalinelium antinazizmum plum
faktycznie duzo zelastwa, nie taki zły kadr, światło etc.
jak na autoportret całkiem spoko
Stig
lepsze kolorki, kadr, ale blur średnio
ze ci sie chciało zegarek usuwać![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Stig kradnie zegarki!
Skontaktuj się z nami